hopefullll مدیر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 1378 عنوان کنکوریا | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 36 پست اگر یروز درمیون دوساعت برا ریاضی وقت بزارم میتونم سال بعد سی بزنم؟ دوساعت هم یروز درمیون برا فیزیک بزارم که درصد چهلم بشه پنجاه؟ لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌ دیروز | 16:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
imgw2992u عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 266 امسال زبان تا نصف درس ۳ ویدیو سالیانه قریشی دیدم بعدش تل قطع شد تا همون نصف درس سه خوندممم من برای یازدهم قریشی دیدم ولی مرور نکردم اصلا، نهاییمو خراب کردم البته مقصر اصلی خودم بودمولی روبیکا خیلی دوره از قریشی دیده بودما
آرتیح عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4102 من برای یازدهم قریشی دیدم ولی مرور نکردم اصلا، نهاییمو خراب کردم البته مقصر اصلی خودم بودمولی روبیکا ... من روبیکامو حذف کردم وقتمو میگرفتوای یازدهمو نگو من تا ترم اول کتاب درسیو خوندم از بعد ترم یک در کتابو بستم تا شب امتحان نهایی با این حال ۱۸ شدمشما چند شدی زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
imgw2992u عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 266 من روبیکامو حذف کردم وقتمو میگرفتوای یازدهمو نگو من تا ترم اول کتاب درسیو خوندم از بعد ترم یک در کتا ... من زبان افتضاح بودم ولی درکل معدلم ۱۷.۲۶ من میذاشتم شب امتحان بخونم، زیست با اینکه عاشقش بودم نتونستم تمومش کنم سه فصل اول نخونده رفتم سر جلسهشیمی فصل آخر از گروهای عاملی هیچی سرم نمیشد 😂😂
آرتیح عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 4102 من زبان افتضاح بودم ولی درکل معدلم ۱۷.۲۶ من میذاشتم شب امتحان بخونم، زیست با اینکه عاشقش بودم نتونست ... معدلتو خودت حساب کردی یا اونی ک تو کارنامه دادن؟من با ضرایب حساب کردم ۱۸.۷۲من زیستو خوب شدم شیمی مثل شما فصل ۳ هیچی حالیم نشد شب امتحان تازه برا بار اول خوندمش تمومشم نکردم گند زدم شیمیو😂 زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...
hopefullll مدیر استارتر عضویت: 1403/03/11 تعداد پست: 1378 شرایطت رو درک میکنم، به نظرم به جز پزشکی رشته های خوب دیگه ایم هست که میتونی موفق بشی اونی که گفتم ر ... ن عزیزم من رشته های دیگ آوردم همون سال اول اصلا علاقه نداشتم تعهدیم نمیرم لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌
imgw2992u عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 266 من زبان افتضاح بودم ولی درکل معدلم ۱۷.۲۶ من میذاشتم شب امتحان بخونم، زیست با اینکه عاشقش بودم نتونست ... نه معدل همونی که دادنوای شیمی یادمه ۹ روز فرجه داشت، برنامه ریزی کرده بودم کلی نمونه سوال کنم آخر سر کتابم نرسیدم بخونم 😂😂
imgw2992u عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 266 ن عزیزم من رشته های دیگ آوردم همون سال اول اصلا علاقه نداشتم تعهدیم نمیرم پس امیدوارم روزانه پزشکی اهواز همین امسال قبول بشی حتمااا💚