2789
عنوان

همه وسایل خونه پشت سر هم داره خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 58 پست

یه نظر بند چیزی کن ولی قبلش یکی بیار برق کشی خونتون نگاه کن شاید کابل هاتون ضعیفه یا اتصالی داره

خوشحالی خودتونو بزارید تو اولویت حتی  اگه بهقیمت ناراحتی بقیه باشه. 
ببخشید اینو میگم ولی تو خونه شما زنا شده اسفند دود کن

چی میشه که به خودتون اجازه میدید همچین مزخرفاتی به دیگران بگید:/چون مجازیه؟

چون حضوری بگید طرف به عقل و شعورتون شک میکنه

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توی خونه ما زنا شده؟؟ ینی چی؟ جنی چیزی وجود داره زنا کرده یا شوهرم به من تو این خونه خیانت کرده؟

هزیون میگه گوش نده

برا وسایل خونه محافظ خوب بخر الان برق نوسان داره باید بیشتر مراقب باشی

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

وای دقیقا مثل من تا حالا جاییی دیدی مخزن و پمپ آب آتیش بگیرین مال ما گرفت کولر رومیزیمون موتورش سوخت ...

اره تعمیرکار خیلی هم گرون میگیره شوهر منم خیلی رو دور یواشه اصلا عین خیالش نیست

ببخشید اینو میگم ولی تو خونه شما زنا شده اسفند دود کن

به فرض محال که این قضیه تو خونش اتفاق افتاده و به فرض محالتر این باعث سوختن وسایلش شده.حالا اسفند کارش چیه اون وسط؟اون دود زنا را خنثی میکنه یا گناه زنا را میشوره؟