2821
2789
عنوان

هان مردم امروز دست مهدی صاحب الزمان بالاست 🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 4112 بازدید | 980 پست

پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود :

خداوند مى فرمید : ولایت على بن ابیطالب دژ محکم من است ، پس هر کس داخل قلعه من گردد ، از آتش دوزخم محفوظ خواهد بود .

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

عن جعفر ، عن ابیه قال :

ان ابلیس عدوالله رن اربع رنات :

یوم لعن ، و یوم اهبط الى الارض ، و یوم بعث النبى(صلی الله علیه و آله و سلم) و یوم الغدیر . ( قرب الاسناد : .10 )

امام باقر(علیه السلام) از پدر بزرگوارش امام صادق(علیه السلام) نقل کرد که فرمود :

شیطان دشمن خدا چهار بار ناله کرد : روزى که مورد لعن خدا واقع شد و روزى که به زمین هبوط کرد و روزى که پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) مبعوث شد و روز عید غدیر .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

▫️از اشعار امیرالمومنین علیهالسلام در وصف فرزند موعودشان:

🔸او همنام پیامبر خداست. روحم (جانم) به قربان او! ❤️

فرزندانم او را تنها نگذارید و (برای یاریش) تعجیل کنید!

✋ روز تا عید همعهدی (غدیر)💐

#غدیر_عهدی_با_مهدی

#امیرالمومنین_علیه_السلام

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

✿ تنگمیشهدلمنواسهطُ..♥️

#صل_الله_علیک_یااباعبدالله

↳| @atre_narges_313 |↲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

امام کاظم(علیه السلام) فرمود :

ولایت على(علیه السلام) در کتاب هاى همه پیامبران ثبت شده است و هیچ پیامبرى مبعوث نشد ، مگر با میثاق نبوت محمد (صلی الله علیه و آله و سلم) و امامت على(علیه السلام).

▫️امیرالمومنین علیهالسلام:

🔸️در روزگاری که مردم همدیگر را غارت میکنند و نه بزرگ به کوچک رحم میکند و نه قوی به ضعیف،

حضرت مهدی علیهالسلام زمین را از عدالت لبریز خواهد کرد

📚 كفاية الأثر، ص: ۱۵۱.

✋۱۰ روز تا عید همعهدی (غدیر)💐

#غدیر_عهدی_با_مهدی

#امیرالمومنین_علیه_السلام

↳| @atre_narges_313 |↲

قال الصادق(علیه السلام) :

اثافى الاسلام ثلاثة :

الصلوة و الزکوة و الولیة ، لا تصح واحدة منهن الا بصاحبتیها . ( کافى : 2، ص .18 )

امام صادق(علیه السلام) فرمود :

سنگ هاى زیربناى اسلام سه چیز است :

نماز ، زکات و ولایت که هیچ یک از آنهابدون دیگرى درست نمى شود .

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

سلام مهدی جانم ❤️

گرفته قلبم و آه هم مدد مرا ندهد...

برای درد فراقت کسی دوا ندهد...

بهراه مانده نگاهم بیا گل نرگس...

کسی به جز تو پناهی به بینوا ندهد...

#تعجیـلدرظهـورمولاصلوات 🌻

↳| @atre_narges_313 |↲

🌸اللهم عجل لولیک الفرج 🌸

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻