2789
عنوان

هان مردم امروز دست مهدی صاحب الزمان بالاست 🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 4119 بازدید | 980 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پدرمتادرگوشمخواند:

اشهدانعلیولیالله

حُبعلیدرقلبمنافتاد:)💚

#امیرالمومنین_علیه_السل ام 💚

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

رسول خدا صلی الله علیه و آله

به عمار یاسر فرمود:

"یا عَمّار اِن سَلَکَ النّاس کُلُّهم وادیاً وَ سَلَکَ عَلیّ وادیاً فأسلک وادی عَلیُّ وَ خل عَنِ النّاس"

ای عمار

اگر تمام مردم دنیا به راهی می روند

و علی تنها از راه دیگری می رود

پس تو به راهی برو که علی می رود

و مردم را رها کن

ینابیع الموده قندوزی ، باب۴۳

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

امام صادق(علیه السلام) فرمود :

در روز عید غدیر ، خدا را با روزه و عبادت و یاد پیامبر و خاندان او یادآورى کنید ، زیرا رسول خدا به امیرالمؤمنین سفارش کرد که آن روز را عید بگیرد ، همینطور پیامبران هم به جانشینان خود سفارش مى کردند که آن روز را عید بگیرند ، آنان هم چنین مى کردند .

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

#لبیک_یا مهدی

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

به به 😍😍

عيدت مبارک عزیز دلم

ان شاءالله حاجت روا بشی بحق این عید پر برکت

خیلی خوشحالم ک درست شد

همونطور شانسی گفتم یبار دیگ امتحان کنم ک راحت اومدم ممنونم ازت 🫂🙏🌱

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

یا علی

#لبیک_یا_مهدی

عن ابى عبد الله(علیه السلام) قال :

والعمل فیه یعدل ثمانین شهرا ، و ینبغى ان یکثر فیه ذکر الله عزوجل ، والصلوة على النبى(صلی الله علیه و آله و سلم) ، و یوسع الرجل فیه على عیاله . ( وسائل الشیعه 7: 325، ح .6 )

امام صادق(علیه السلام) فرمود :

ارزش عمل در آن روز ( عید غدیر ) برابر با هشتاد ماه است ، و شایسته است آن روز ذکر خدا و درود بر پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) زیاد شود ، و مرد ، بر خانواده خود توسعه دهد

امام رضا(علیه السلام)فرمود :

کسى که در روز ( غدیر ) مؤمنى را دیدار کند ، خداوند هفتاد نور بر قبر او وارد مى کند و قبرش را توسعه مى دهد و هر روز هفتاد هزار فرشته قبر او را زیارت مى کنند و او را به بهشت بشارت مى دهند .