2789
عنوان

هان مردم امروز دست مهدی صاحب الزمان بالاست 🤚

| مشاهده متن کامل بحث + 4127 بازدید | 980 پست

#سلام_امام_زمانم🌿

ما را به غیر تو اشتیاقی نیست

ای مقصد تمام دعاهای ما، بیا..!♥️

-اللهمعجللولیکالفࢪج🌷

#امام_زمان (عجل الله)💚

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

کسی که نمیتواند تمام دعاها را بخواند ،هرروز فقط این چهار بیت را بگوید :

💎الحمدلله عَلی کُلِّ نِعمَه✨

💎و اَسئَلُ لله مِن کُلِّ خَیر✨

💎وَاَعوذُ بِاللهِ مِن کُلِّ شَرّ✨

💎و اَستَغفِرُ الله مِن کُلِّ ذَنب✨

#تعجیـلدرظهـورمولاصلوات 🍃

↳| @atre_narges_313 |↲

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

🌹 السلام علیک یا اباصالح المهدی

✨ وقت است که از چهرهٔ خود پرده گشایی

تا با تو بگویم غم شب های جدایی

✨ عمری ست که ما منتظر آمدنت، نه

تو منتظر لحظه ی برگشتن مایی

✨ می خواستم از ماتم دل با تو بگویم

از یاد رود ماتم دل چون تو بیایی

اللهــمعجـللـولیکالفــرج

↳| @atre_narges_313 |↲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

خدا کند که کمی از رُخَش به ما برسد..

برای قلبِ مریضم کمی دَوا برسد...

خدا کند که در این روزگار وانفسا

خبر زِ مهدیِ روحي لَهُ الفِداٰ برسد.

امام صادق (علیه السلام) فرمود :

کسى که در روز عید غدیر هر ساعتى که خواست ، دو رکعت نماز بخواند و بهتر ینست که نزدیک ظهر باشد که آن ساعتى است که امیرالمؤمنین(علیه السلام) در آن ساعت در غدیر خم به امامت منصوب شد ، ( هر که چنین کند ) همانند کسى است که در آن روز حضور پیدا کرده است ...

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

امام صادق(علیه السلام)فرمود :

شایسته است با نیکى کردن به دیگران و روزه و نماز و بجاآوردن صله رحم و دیدار برادران ایمانى به خدا نزدیک شوید ، زیرا پیامبران زمانى که جانشینان خود را نصب مى کردند ، چنین مى کردند و به آن توصیه مى فرمودند .

امام صادق(علیه السلام)فرمود :

روزه روز غدیر خم با روزه تمام عمر جهان برابر است . یعنى اگر انسانى همیشه زنده باشد و همه عمر را روزه بگیرد ، ثواب او به اندازه ثواب روزه عید غدیر است .

خدایا بحق امام هادی علیهالسلام

که هادی راه شیعیان هستن

کمکمون کن...

نمیخوایم به روزمرگی عادت کنیم

و به خواب بریم

بعدش هم که بیدارمون کردن

دیگه دستمون از این دنیا کوتاه باشه... 💔

❤️السلام علیک یا صاحبالزمان ❤️

کاش آمدنت قسمت زندگی ما شود

#امام_زمان

نمیدهم به جنان عطر کوچه باغت را

کمی به ما برسان تربت عراقت را..❤️

-هجر به استخوان رسيد،

وصل دوا نمیکنی!؟..

#صلی_الله_علیک_یا_اباعبدالله

↳| @atre_narges_313 |↲

🌠 وارث علوم و محیط بر افهام

▪️رسول خدا صلیاللهعلیهوآله در بخشی از خطبه غدیر فرمود:

أَلا إِنَّهُ وارِثُ کُلِّ عِلْمٍ وَ الُْمحیطُ بِکُلِّ فَهْمٍ

آگاه باشید؛ که حضرت مهدی سلاماللهعلیه وارث همه علوم است و بر همه فهم ها احاطه دارد.

📚الاحتجاج، ج۱، ص۵۵

اللهم عجل لولیک الفرج 🌿

آقا امیرالمومنین هم

درباره امام زمان چی گفتن:

هاهْ، شَوقاً اِلی رُؤْیَتِه...

آه، چقدر به دیدار او مشتاقم...💔

پسر آخرشون رو میگه

که الان امام زمان ماهاست:)