2789
عنوان

فردا بله برون دختر خالمه و من دلم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 37 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اون از این کارش پشیمون نشد؟ شما ازدواج کردی؟

من سال بعدش ازدواج کردم

پشیمون نمیدونم ولی چون خیلی صمیمی بودیم بعدها هر که تلاش کردیم انکار یه چیزی بینمون از بین رفته بود و درست نشد الان ببینیم همو سلام و علیک و احوال پرسی و داریم حرف میزنیم ولی نه مثل قبل دوتا دوست و صمیمی مثل بقیع فامیل تلفنم و پیام و..که اصلا نداریم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره منم واقعا دلم شکستهدعا کن منم ازدواج کنم

منم ب جز دوری اون که اذیت شدم همین ک یک دفعه بین فامیل تنها شدم و نگاه ها رفت سمتش و حس کردم مثل بچه رها شدم خیلی عذاب آور بود ولی خب مشغول کردم خودم رو دور شدن تا هم اون اذیت نشه و هم من وستل بعد عقد کردم

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم

اصلا خودت رو اذیت نکن

یکسری قطع رابطه ها حتی اگه دلیل تلخی داشته باشه باز هم به سودته

تو ازدواج هم اصلااااا عجله نکن

مجرد موندن خیلییییی بهتر از متاهلی با شوهر داغونه

فقط میتونم بگم امیدوار یه مرد خیلی خوبی بیاد تو زندگیت که همه اینا برات یه چیز خنده دار بشه

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

بله برون چرا باید شما رو دعوت کنه؟ بله برون فقط بزرگ های خانواده اونم به تعداد محدود. عزیزم آدم وقتی ...

متاسفانه این محدودیت وقت فقط برای خانم های متاهل اتفاق میفته انگار. که به مجرد خونده شدن صیغه ی عقد دوستای مجردی رو مثل تفاله میندازن بیرون. آقایون اتفاقا بعد تاهل تازه یاد رفیق بازی میفتن.