2821
2789
مسخرس ولی خودم رابطه لانگ داشتم شدیدا هم وابسته شدم تا قبلش برام بی معنی بود😂😂

یکی هست ولی حس میکنم کلا داره ایسگامو میگیره از خودش زیاد صحبت نمیکنه نمیگه کجاس یا کجا نیست هر وقت هم بهش میگم میگه تو منو اینطور شناختی؟ و بهش بر میخوره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

پس چرا پاش وایسادی

4 سال وقت گذاشتم

26 سالمه

مطمئنم نمیتونم فراموشش کنم

ازونطرف اونم قول 100 درصد نداده برا ازدواج میگه اگر خدا کمک کنه پول باشه به هم میرسیم اما اگر نباشه نمیشه و منم بهت قولی نمیدم با این شرایط اقتصادی

الانم که باهام سرد شده چون همیشه گفته بود هر وقت زنگ میزنیم باید جواب بدیم چون از هم دوریم فکرمون مشغول میشه.بعد 4 سال گوشزد کردنه این موضوع من پریروز زنگ زد من خواب بودم نفهمیدم الان کلا از این رو به اون رو شده محلم نمیذاره سرد شده حتی گفت دوستت ندارم😔❤️🩹

ما هم متاسفانه الان همینطوری شدیم ولی خب قبلش که ایران بودش هم در ارتباط بودیم با هم از یه سری رفتارا حرفا میتونی متوجه شی برات تایم میزاره

مثلا برای من هر جا میره زنگ میزنه رستوران جای دیدنی و...هر چی باشه اینطوری اونقدر حس نمیکنه که تنهاست اونجا انگار همه جا با هم میریم😅خب مثلا این نشون میده که مهم براش دیگه یا راجب آینده صحبت میکنه باهات تو حرفایی که میزنه خودش تنها رو برای آینده میگه یا نه مثلا میگه با هم فلان کار رو کنیم یا خیلی چیزا دیگه که میتونی متوجه شی

4 سال وقت گذاشتم26 سالمهمطمئنم نمیتونم فراموشش کنمازونطرف اونم قول 100 درصد نداده برا ازدواج میگه اگ ...

ب خودت بیا دختر

حوصلت سر رفته؟زنگ بزن بهش بگو واقعا ک،ازت انتظار نداشتم،بعد قط کن هرچی هم زنگ زد جواب نده🦦

اگه به راحتی ولت کرد بدون دوست نداشته

یسوال بپرسم ناراحت نمیشی؟ چرا انقدر خودتو درگیر کردی؟

تو تاپیکای مختلف دیدم پیام گذاشتی حالت بده و اینا... ببین میفهممت

دختر ببین من و تو تقریبا همسنیم الان فکر میکنی یه ادم همه چیز تمومو از دست دادی توهم اینکه به شدت عاشقشیو داری ولی نه اینطور نیست فقط تو ذهنت داری بهش شاخ و برگ میدی و هورمونا دارن اینکارو میکنن

بعدا قراره صدتا بهتر ازون سر راهت قرار بگیره و این فردی ک تو ازش تو ذهنت ساختی یه شخصیت ساختگی بیشتر نیست

کسی که رفته همون بهتر بره برنگرده خودت ارزشمند تری

تو سنی هستی که باید ب اهدافت برسی چی بهتر ازین ک خودتو ارتقا بدی

باور کن هیچی هیچی جز خودت و دستاوردات برات نمیمونه پس به کسی دل نبند

منم شرایط اینکه به کسی دل ببندم رو داشتم ولی به خودم این اجازه رو ندادم بعضی وقتا باید قضیه هارو بسپری به عقلت بعد ببین ب کجاها برسی حتی اگه بجاییم نرسی همینکه روح و روانت اروم باشه خوب نیست؟

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ما هم متاسفانه الان همینطوری شدیم ولی خب قبلش که ایران بودش هم در ارتباط بودیم با هم از یه سری رفتار ...

اینجوریه که از خودش نمیگه زیاد میگم کجا بودی میگه بیرون فقط همین، بعد کلی قربون صدقم میره این خیلی مسخرس🙁عجیبه کلا