2821
2789
من قبلا با یکی بودم و سر اینکه بهش عکس .... ندادم باهام کات کردالانم با یکی اشنا شدم مطمئنم اگ اینو ...

اوه من با اونی ک بودم حتی نمیگفت عکس خودتو بده😂😂بعد از دومااااه حرف زدن تیکه تیکه بهش عکس تایم دار میدادم میگفتم اودت تصور کن دیگه این چشمام این دماغم این موهام و...خودت کنار هم تصورشون کن🤣🤣بدبخت نه هم نمیگفت هرچی میگفتم میگفت باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره میشه دوست داشت عاشق شد وابسته شد ولی موضوع اینه تهش هیچی از توش در نمیاد . دایم دلتنگی بلاتکلیفی همش ذهنت مشغوله. آرامش رابطه حضوری رو نداره

سعی کن فاصله بگیری شاید چند سال اول اوکی باشین ولی بعدش حتما به حرف من میرسی پس تا به خودت اسیب نزدی ازش دور شو

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

آفرین خیلی عاقلی😅

نه اگه عاقل بودم ب همون چند ماه چت کردنم تن نمیدادم ک ینفر الان دست از سرم برنداره واقعا شرایط بدیه من فکر نمیکردم یادش بمونم اصلا

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بله۲9

خوشبخت بشید

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

@دخملشم

بخون این تایپیکو

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

من 2 سال و چند ماهه باهاش تو رابطه م البته الان تقریبا چند هفته ست ازش خبری ندارم . همشهریه ولی به دلیل اینکه من محدودیت دارم نمیتونستم باهاش بیرون برم اونم بنده خدا خسته شد . شاید خیلیا بگن تهش هیچه ولی من حسی و باهاش تجربه کردم که شاید توی روابط حضوری نمیتونستم اون حس و داشته باشم .

الآنم هیچی از حسم بهش کم نشده فقط کنار اومدم که بهتره یه مدت ازش دور باشم و هروقت تونستم باهاش برم بیرون برم سمتش و باهاش در ارتباط باشم . خیلیا میگن اشتباه میکنم ولی خودم دوست دارم یه فرصت برای شناخت حضوری باهاش به خودم بدم

با اینکه لانگ بودیم ولی کاملا شخصیت همو میشناسیم و حتی بارها به عقب برگردم بازم یکاری میکنم این رابطه شروع شه

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

میدونی من چ شرایط مسخره ای برام پیش اومد؟چند ماه سال یازدهم با ینفر رقابتی میخوندیم و حرف هم میزدیم ...

واقعا دمت گرم با همچین روحیه ای

اره دقیقا اینجور مسائل تو این سن واقعا عذاب اورن

انشاءالله

حال روحیم اصلا خوب نیست لطفا برام صلوات بفرستین:)