2821
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 47 پست
تو یه وضعیت بد افسردگی گیر کردم فکر میکردم که اگه بچه سوم بیارم خوب میشم

مگه بچه سوم دارو یا معجزه است ؟! اتفاقا همون بچه مادر سالم و سرحال میخواد

خدایی هیچ شرایط نداری ولی میایی میگی که بقیه حرصی بشن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو یه وضعیت بد افسردگی گیر کردم فکر میکردم که اگه بچه سوم بیارم خوب میشم

اغلب خانمهایی که من دیذم بعد از بچه افسردگی گرفتن

به هر حال خودت دو تا بچه داری بهتر از هر کسی میدونی بچه افسردگی رو از بین نمیبره

مشکل افسردگیت چیه ؟

دلیلت برای اوردن بچه سوم چیه

نه اصلا نمیشه وقتی با دو تا نشده سومی چه میتونه بکنه مگر اینکه جنسیت بچه برات مهم باشه نمیدونم ولی ک ...

احساس میکنم بین آدما آبروم رفته احساس میکنم آدم بدی ام وهیچکس دوسم نداره تو یه بلاتکلیفی بزرگی ام

اغلب خانمهایی که من دیذم بعد از بچه افسردگی گرفتن به هر حال خودت دو تا بچه داری بهتر از هر کسی میدون ...

تقریبا احساس گناه فلجم کرده

یه اشتباهیی کردم و تومحل بد نام شدم به کل از هم پاشیدن

فکر میکردم بچه بیارم گناهان پاک میشه وزندگیم بین مردم خوب میشه

برا چته با این همه بچه بری اینور اونور ؟درک نمیکنم بچه یدونه بسه حالا بعضیا میگن میخوام بچم تنها نباشه دومی هم میارم باشه قبول دیگه بچه سوم و چهارم و پنجم تو این دوره معنی نداره عین مادر بزرگ های قرون وسطی آدم سالی یکی بزاد

تمام شد! کاملا تمام شد! هیچوقت انقدر تمام نشده بود! نمیتوانید باور کنید تا چه حد تمام شده!

بچه مادری میخواد که از نطر روانی سالم و سر حال باشه، شما همون دو تا رو به سرانجام برسون کافیه، به خدا بچه ها گناه دارند

غریبگی نکن / نکن غریبگی پسرم / اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند //// گروس عبدالملکیان به یاد فاجعه ابان ۹۸

بچه مادری میخواد که از نطر روانی سالم و سر حال باشه، شما همون دو تا رو به سرانجام برسون کافیه، به خد ...

دلم میخواد عین زنای عادی خونه دار باشم کارامو کنم به خودم برسم ولی افسردگی فلجم کرده هیچ کاری نمیتونم بکنم