2821
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 49 پست
شما خودت چند تا بچه داری

سه تا

ربطی ندارع به هم من شرایط داشتم آوردم شما نداری تمام

تعداد مهم نیست کیفیت مهمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

احساس میکنم بین آدما آبروم رفته احساس میکنم آدم بدی ام وهیچکس دوسم نداره تو یه بلاتکلیفی بزرگی ام

اگه دوست داری بگو چیشدع شاید شد کمکت کرد ولی در کل هیچ با بچه درس نمیشه و اگه همسرت هنوز دوست داره بقیه مهم نیستن

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

من یه دختر یه پسر دارم الان سومی رو باردارم هم خوبه هم نه من به اصرار شوهرم بود وگرنه حوصله بچه ندار ...

دقیقا منم دو تا پسر دارم الان سومی باردارم دقیقا همسرم اصرار داشت همیشه ادم باید سه تا بچه داشته باشه ولی واقعا سخته تو این دوره از بحث مالی و اعصاب بگذری. بحث تربیت خیلی مهمه تو این جامعه

آرامشم فقط یاد خدا