2777
2789

من خانه دارم و دوتابچه دارم.بشدت خونه نشین شدمو و خیلی روحیم داغونه.حس خیلی بدی دارم.خانمهایی ک تجربه مشابه دارن راهکاری بلدن که ازین وضعیت خلاص شم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم خونه دارم سعی  کن مارای هنری برای خودت انجام بدی  مثلا من مجسمه سازی.میکنم از این گل چینی و... اوقات دیگه نقاشی میکشم. همش که نباید بیرون کار کرد که

نا امید دارم میشم برام دعا کنید مادر بشم

به نظر من خونه داری خیلی بهتر از کار بیرونه

من خواهرم دختر دار که شد یه یک سالی رو رفت ولی دید هم به خودش داره اسیب میرسه هم بچش کارشو ول کرد 

البته با کلی تشویق من   

کلا خونه داری کار مهمیه 

سمیرا گُلی هستم :)

من هم خونه‌دارم و راضی نیستم.

قبل از ازدواج شاغل بودم.

مشکل مالی هم نداریم اما حتی با کلاس موسیقی و استخر و .... مشکلم حل نشد. حتی با انجام کارهای هنری هم حالم اوکی نشد.

به نظرم کار کردن یه هویتی به آدم میده که با چیزی جبران نمیشه. البته برای تیپ شخصیتی مثل من.

اگه میخوای سر کار بری سر یه کاری برو که سبک باشه بتونی به هر دو برسی من مثلا خیلی کلافه شده بودم از تو خونه نشستن رفتم دنبال کار و الانم تو اموزشگاه زبان مخصوص کودکان تدریس میکنم که اونم فقط روزهای فرد میرم عصرها...

همه درها رو بستی روم اخه تا کی بشینم این گوشه دری واشه؟؟😔

من کار بیرونو دوست ندارم درسته کار خونه خستمون میکنه اما عوضش میتونیم به سرگرمیای مورد علاقمون مثه نقاشی شیرینی پزی موسیقی هم برسیم من روحیم با درست کردن شیرینی و کیک و غذای جدید جون میگیره اخه علاقه دارم تازه اگر شاغل باشیم که بازم باید از سرکار امدیم کارای خونه رو با تن خسته انجام بدیم