2821
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 50 پست

طلا همیشه سودده نیست. من برای امتحان بهمن 1403 مبلغ 200 هزارتومن طلا و 200 هزارتومن سپرده با سود ثابت کردم.

همونطور که میبینید بعد از گذشت حدود 4 ماه، سود سرمایه گذاری در سپرده سود ثابت، سود بیشتری داده. طلا حتی ضرر داده.

زمان خرید طلا خیلی مهمه و باید از روال گذشته قیمت بازار آگاه باشید. و اینطور نیست که همیشه سود کنید. طلا در بلند مدت (1 سال یا بیشتر) معمولا سود خوبی میده.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

طلا بگیر ولی نه آنلاین، برو طلافروشی، بدون اجرت بگیر بذار توی خونه راحت یا استفاده کن، اگه پولت واقعا کمه یا دلار و تتر بگیر

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چقد تبلیغ طلاسی!!

سلام

این تاپیک عمدا زده شده برای تبلیغ طلاسی.

خود استارتر و این کاربرهایی که پایین اسم آوردم همه هدفمند پست گذاشتن:

تاسیان02

پروانه_رقصان

مامان_لیلی۹۶

کهکشان_نقره_ای

عاااطفه_خانوم

نگاار_مامان

مامان_کوچک_98

نگهبان_شب

بهاره__مامانی

پاریس۱۳۹۵

مامان_لیلی۹۶

مهری_مامان_مهرسا

مااماان_نیایش

توتفرنگی_قرمز

زیبای_آفتابی

مامان_مریم_گلیا

66655ماهک

آهوخانم26

blossom2

پانیذمانیذ

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اکثرا اکانتشون هم قدیمیه، جالبه

آره.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

میتونی تو سامانه سجام ثبت نام کنی و کد بورسی بگیری و بعد پولتو بذاری صندوق با درآمد ثابت مثل صندوق کوثر یکم یا پایدار یکم یا صندوق بانک ایران زمین،و بعد ماهانه یه سودی بهت میده که از بانکم بیشتره.هر وقت هم خواستی تبدیلش کنی به طلا،میتونی ابطال بزنی که درنهایت دوازده ساعته میاد تو حسابت.