2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید و گلو درد

13269 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم🙌 ممنون میشم کمکم کنین

دو ماهه متوجه شدم کم کاری تیروئید دارم tsh:4/99 و 5 هفته س روزی نصف لووتیروکسین مصرف میکنم.

حدودا یک هفته س تو گلوم احساس درد دارم مثل بغض!دکترم گفته بود یک ماه و نیم قرص مصرف کنم بعد برم آزمایش بدم(anti tpo و Tsh) هفته بعد هم تعطیلی زیاده دکترم پنجشنبه هم مرخصیه.چکارکنم؟ اگر خطر داره آزمایش رو بدم وبرم پیش دکتر دیگ یا صبر کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم خطر نداره ،من عددم بدتر شما بود 

ک همچین حس خفگی تو گلو داشتم ک از دکترم پرسیدم گفت ربطی نداره اینا بخاطر شاید ی ذره عفونت غده لنفاویه 

مثلا ی حالت سرماخوردگی 

نه خطر نداره همون هفته ديگه هم بدي خوبه. رژيم غذايي هم داره ايروئيد

دکترم گفت پرهیز غذایی نداره تیروئید!! با این وجود رفتم ماهی و میگو گرفتم و نمک دریا

من حدود دوساله دارم و اونقدر وضعم خرابه که روزی یه دونه تیروکسین میخورم، هیچوقت گلودرد نداشتم

یکم تاخیر هیچ خطری نداره ، دکتر متخصص که بری حتما غده تیروییدتو دست میزنه، اخه برا بعضیا بزرگ میشه 

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش
دکترم گفت پرهیز غذایی نداره تیروئید!! با این وجود رفتم ماهی و میگو گرفتم و نمک دریا

دکتر منم همینو گفت

فوق تخصص غدده، گفتم این چیزایی که تب سنتی میگه چی؟که کاهو و کلم و تخم مرغ و چنتا چیز دیگه رو نباید خورد؟ گفت توجه نکن=

درمان اگر نیستی، درد روی درد نباش
نه مطمئنم فقط انگار همیشه گلوم بغض داره

من تیروییدندارم ولی کیستهای کلوییددارم چون خیلی استرسیم حالت بغض وخفگی توگلودارم یدکتره بهم گفته بودگلوبوس بهش میگن 

یکسال که اصلااوضاع افتضاح بودولی تدفکرش نبودغصه نخوردم بهترشدم ولی برمیگرده مخصوصاوقتای ناراحتی 

وخدایی که بشدت کافیست
میشه بگین چطوری متوجه شدین کم کاری دارین؟

میخواستم برای بارداری اقدام کنم تو آزمایش های پیش از بارداریtsh 17/5 بود ک به نتیجه شک کردم دوباره تو آزمایشگاه دیگ آز دادم عددش 4/99 شد

من حدود دوساله دارم و اونقدر وضعم خرابه که روزی یه دونه تیروکسین میخورم، هیچوقت گلودرد نداشتم یکم ت ...

گلوم رو نگاه کرد گفت آب دهانمو فرو بدم ک گفت بزرگ نشده.

فقط گفت آزمایش آنتی تی پی او بده که اگر داشتی نیاز نیست قرص بخوری ،تو اینترنت ک تحقیق کردم نفهمیدم اگر داشتم چرا نباید دارو بخورم درصورتی که علائمش داره اذیت میکنه