2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید و گلو درد

| مشاهده متن کامل بحث + 13270 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مطمئنم فقط انگار همیشه گلوم بغض داره

سلام عزیزم، میشه لطفا بگین دکتر رفتین چی شد؟ منم تی پی اوم بالاست tshام 2.8 برا باردار شدن دکتر لووتیروکسین داده میخورم دوماه بعد مصرف هم انگار تو گلوم فندق گیر کرده باشه تو بلع یکم مشکل دارم و به نور حساس میشم و چشام اذیت میکنه قرص رو قطع میکنم خوب میشه. 

تا حالا سه بار تست کردم تو هر سه بار هم همین اتفاق افتاده حدود ی هفته از قطع کردن قرص که میگدره گلوم کامل خوب میشه

به دکترهای غدد میگم اصلا جدی نمی گیرن بازم میگن بخور قرصتو

گلوم رو نگاه کرد گفت آب دهانمو فرو بدم ک گفت بزرگ نشده. فقط گفت آزمایش آنتی تی پی او بده که اگر داش ...

عزیزم فهمیدی برا چی دکتر بهت گفت اگه تی پی او داشته باشی نیاز به قرص لووتیروکسین نداری؟

سلام عزیزم، میشه لطفا بگین دکتر رفتین چی شد؟ منم تی پی اوم بالاست tshام 2.8 برا باردار شدن دکتر لووت ...

منم دقیقا همینطورم ، چکار کردی شما

😍خدایا شکرت که فرشته کوچکم زمینی شد.به امید ذریه های سالم و بیشتر🌹🙏