2821
2789
عنوان

سبزی قورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 47 پست
وای چه بد شهر ما من ۵ بسته بزرگ گرفتم ۴۰۰ تومن یعنی بسته ای ۸۰ خودشم سرخ کرده اماده کرده بود من یه ب ...

خوشبحالت. من آخرین بار ۲۴۰ خریده بودم نیم کیلوش رو الان دوبرابرش کردن. خداوکیلی خیلی زیاده. از یه بسته هم دوبار خورش درنمیاد. ساکن کرجم. خدا به تهرانیا صبر بده. تهران خیلی از کرج گرونتره

میشه بهم بگی چجوری سرخ میکنی؟ پیازم باید زده بشه داخلش؟ میخوام یه سبزی قشنگ سرخ شده ازش دربیاد. که خ ...

سیاه شدن قرمه سبزی بیشتر به خاطر اینه که سبزی رو میسوزونن

من پیاز نمیزنم پسرم دوست نداره ولی بزنی خوشمزه ترش میکنه

روغن روی خورشت هم یا مال دنبست یا روغن وگر نه سبزی که روغن نمیندازه

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درسته خودت پاک کنی و سرخ کنی به صرفه تر در میادولی بنظرم حاضریا عطر و طعم خیلی بهتری دارن نسبت به او ...

جدی؟من که یکبار در عمرم حاضری خریدم واقعأ دوزارم نمیارزید با سبزی دیگه مخلوط کردم تا یه کم عطروطعمش بهتر بشه

مرده باد کسی که به آرمانهایت خیانت کرد ای شهید

من ماه قبل ده کیلو سبزی خورشتی خریدم

خودم پاک کردم و شستم دادم بیرون برام خورد کردن بسته بندی کردم گذاشتم فریزر یه عالمه شد حدودا ۱۵ تا بسته من بدم میاد سبزی سرخ شده بزارم فریزر

هر وقت میخوام قرمه سبزی بپزم سرخ میکنم

چقد روغن برمیداره؟؟ فک کنم با اینحال بازم بصرفه تر دربیاد

روغن نمیدونم چون ما روغن نمیریزیم سبزی رو بعد از خورد کردن بخارپز میکنیم موقع که در میاریم بپزیم با روغن تفت میدیم

خیلی به صرف در میاد بعد تمیز تره

«دل که رنجید از کسی خرسند کردن مشکل است شیشه بشکسته را پیوند کردن مشکل است»

من خودم میگیرم وخرد میکنم هم به صرفه تره هم تمیزتر اما تو محل ما که پایین شهره قیمت مناسبترهم سبزی اماده هست.

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

خودت پاک کن ولی خودکشی نکن ۲۰ کیلو بخری ۴ ۵کیلو واسع چندین بارت بسه هم میدونی تمیز شستی هم به نظرم ...

پس ینی از چهارپنج کیلو سبزی چقد سزخ شده درمیاد؟؟ممکنه دوکیلو بده؟

روغن نمیدونم چون ما روغن نمیریزیم سبزی رو بعد از خورد کردن بخارپز میکنیم موقع که در میاریم بپزیم با ...

عههه این مدلیشو تا حالا نشنیده بودم. یعنی سبزی رو قبل خورش مجدد سزخ میکنید؟

پس ینی از چهارپنج کیلو سبزی چقد سزخ شده درمیاد؟؟ممکنه دوکیلو بده؟

وزن نکردم ولی ۴ ۵ کیلو واسه چندین وعده میشه حتی اگه این مابین برات مهمون هم بیاد

میشه بهم بگی چجوری سرخ میکنی؟ پیازم باید زده بشه داخلش؟ میخوام یه سبزی قشنگ سرخ شده ازش دربیاد. که خ ...

تره

جعفری

ترکیب اصلی

بعد شنبلیله

یکم گشنیز

خیلی کم شوید و اسفناج هم بریز

خورد کن مثلا برای چهار کیلو سبزی چهار تا پیاز متوسط

اول روغن نریز

بزار قشنگ آبش کشیده بشه شعله هم کم نباشه

بعد روغن بریز

جدی؟من که یکبار در عمرم حاضری خریدم واقعأ دوزارم نمیارزید با سبزی دیگه مخلوط کردم تا یه کم عطروطعمش ...

ععع؟؟؟من از یه جا اماده میگیرم سبزی شماله

بینظیرررره

خورشت خوش عطر و طعم لعاب دار میشه

روش روغن سیاه میوفته

ولی خیلی گرون کرده یه بسته نیم کیلویی 500 تومن

دو مرحله داره

مرحله اول یه سرخ کلی از همه سبزی که خریدی میکنی که اون روغن زیاد نمیخواد فقط در حدیکه سبزی ابش بخار میشه و کمی رنگش عوض میشه بسته بندی میکنی میذاری فریزر مرحله بعدی روزی هست که میخوای خورشت درست کنی یه بسته درمیاری میذاری تو ماهی تابه اول یه نیم ساعت میداری قشنگ اب اضافه بخار بشه زرش کم میکنی و مدام هم میزنی که لخار سه بره حالا دیگه شروع میکنی کم کم هردفه یه کوجولو روغن اضافه میکنی روعنو یه دفه نریز در حین سرخ شدن هردفه یه کم بریز حدود یکساعت میذاری زیرشم زیاد نباسه بسوزه اروم اروم سرخش کن در مرحله آخر اگه میخوای خوشمزه و خوش عطر بشه خورشتت یه قاشق غذا خوری شنبلیله خشک و نعنا خشک تو روغن سرخ کن بریز توش و بنداز داخل خورشت درشو بذار تا اروم آروم جا بیفته و و خوش عطر بشه

ععع؟؟؟من از یه جا اماده میگیرم سبزی شماله بینظیرررره خورشت خوش عطر و طعم لعاب دار میشهروش روغن سیاه ...

به نظرم هیچ چیز بهتر از این نیست که خودت درست کنی .سبزی شمال عطرش بیشتره واقعأ

جدی؟من که یکبار در عمرم حاضری خریدم واقعأ دوزارم نمیارزید با سبزی دیگه مخلوط کردم تا یه کم عطروطعمش ...

از یه خانومی میخرم که خدایی سبزیش رو خیلی سرخ میکنه. و راضی بودم از کارش. من راستش سبزی پاک کردن خیلی بدم میاد. ولی اگ بدونم برام میصرفه چون بیکارم الان میخوام انجام بدم. بلکه هم یاد گرفتم و دیگه اماده نخریدم