2821
2789
عنوان

پارانوئید

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 67 پست
عزیزم اگه بخاطر بچه موندیباید بگم این زندگی تحملش برای بچه از طلاق سختتره

نمیدونم باید چیکار کنم نمیدونم برم یا بمونم هی بهش میگم تمیرین کن دارو بخور من کنارتم فقط مولظب حرفات باش و کارات بازم همینه یعنی ادعاش میشه فکر میکنه که خداس فکر میکنه مثلا من ازش جدا بشم هزاران نفر هستن زنش بشن

خیلی سخته شوهر دوست من اینطوری بود البته نه در این حد دوستم هم خیلی صبور بود اما نهایتا بعد از 25 ...

منم والله از ۱۳ سالگش دارم تحمل میکنم تا الان که ۱۹ سالمه دیگه بریدم هیچی ازم نمونده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفم یکی از آشنایان همسرم هم همین جوریهبه خودشم شک دارهدختره بنده خدا جرات نداره گوشی دستش بگیرهوگ ...

معذرت خواهی هاشون چرتن باز همونن ما تا حالا دوبار ضمانتش کردن خانواده اش الان دیگه خانواده اش ضمانتش نمیکنن

نه من بدون مصرف کننده اینه

میدونم تو رو

شرایط زندگی خودمو گفتم

زمینه وسواس دارن خونوادش اینم هست در کم زیاد بود نش

تحقیق کردم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

اسی با بچه تونرفتارش چطوره؟

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
منم والله از ۱۳ سالگش دارم تحمل میکنم تا الان که ۱۹ سالمه دیگه بریدم هیچی ازم نمونده

عزیزم چقدر زود ازدواج کردی این مردها درست بشو نیستن بفکر سلامت روان خودت و بچت باش خیلی جوونی و میتونی آینده خودتو بهتر بسازی

گر چه نیست وصالی ولی خوشم به خیالت
معذرت خواهی هاشون چرتن باز همونن ما تا حالا دوبار ضمانتش کردن خانواده اش الان دیگه خانواده اش ضمانتش ...

این هم میگه ۱۰ ساله روزی ۳ بار معذرت خواهی میکنه

ولی دیگه خسته شده

واقعا حیف دخترامون

میدونم که میبینی خدا جون

میدونم تو روشرایط زندگی خودمو گفتمزمینه وسواس دارن خونوادش اینم هست در کم زیاد بود نشتحقیق کردم

اره مشاور به من گفت همش بخاطر کودکی که داشته و البته برادرش مشاور بالینی گفت قبل ازدواجتون من ازش تست گرفتم اضطرابش بالا بوده. میتونم شگایت کنم ازش چون به من نگفته بود اینجوری

وای بر من ینی چی اینکارا؟؟

همون ک هیچی بهش نگفتی فکر میکنه یکاری میکنی ک خودتم میترسی و چیزی نمیگی اگر روز اول ترکونده بودیش ک چرا بهت اعتماد نداره هیچوقت در این حد روشم نمیشد ک اینکارارو بکنه...

ببین طلاق رو میدونم خیلی خیلی سخته نه ک سخت باشه هاااا کلا ما خانما میترسیم از نقطه ی امنمون بیاییم بیرون واسه همین میسوزیمو میسازیم ولی این زندگی نیست ک تو میکنی قربونت برمممم خودت و از همهههه مهمتر بچتو از دست این نجات بده فکر نکنی خوب میشه هااا اینا روز ب روز بدتر میشن خودت ک زندگیت نابود شد حداقل به فکر بچت باش

یهویی نمیشه تصمیم ب طلاق گرف کم کم شروع کن مثلا بدون اینکه بهش بگی کم کم از نظر روحی خودتو آماده ی طلاق کن ینی دل بکن ازش و بعدش ب یکی از خانوادت که میتونه حامیت باشه حتی از نظر روحی شرایطتو بگو و کم کم برو تو مسیر طلاق...خودتم سر این جریان ک تنور داغه بچسب به همین کارش و کوتاه نیا بگو دیگه خسته شدم دلم یه زندگی معمولی میخواد حتی با گریه و زاری و داد این حرفارو بزن جوری ک بترسه و بفهمه ک حرفات جدیه...بنظرم چون این کارش خیلی سنگین بود اصلاااا کوتاه نیا شاید همین موضوع یا درستش کنه یا خراب بشه رابطتون که بازم به نفع توعه مقدمات طلاقت فراهم میشه

تودادگاه چون بیماری داره احتمال داره حق رو بدن بهت چون نمیتونی از خونه تنها بری بیرون از این مشاورای رایگان آنلاین یا تلفنی هستن مشاوره بگیر و درمورد شرایطت بگو کمکت میکنن

میشه واسه نینی دار شدنم یه صلوات بفرستی مهربون🥹🙏🏻❤️آخه دلم پررر میکشه برای بغل کردن بچه🥹❌️خواجه های سایت لطفا درخواست دوستی نفرمایید❌️

احتمالا شماهم وابسته آیی یا طرحواره ایثار داری که موندی بهتره مشاوره بری یا از مشاور های رایگان است ...

من وحشتناک وابسته ام. خیلی دوسش دارم کلا کنار خودش بودم

اره مشاور به من گفت همش بخاطر کودکی که داشته و البته برادرش مشاور بالینی گفت قبل ازدواجتون من ازش ت ...

شوهرم خودمو میگم ک زمینه وسواس دارن

خلاصه یک چرخه تکراری گیر افتادم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم