2777
2789
عنوان

میشه راهنمایی کنید

71 بازدید | 15 پست

سلام. پسرم سه ساله و نیمشه خوب حرف نمیزنه. جملات خیلی کوتاه میگه. مثلا میگه مامان بریم در همین حد. بیشتر کلمات هم اشتباه تلفض میکنه.ولی خیلی باهوشه. همه چیزارو متوجه میشه. اگه گفتار درمانی ببرم نتیجه داره ویا بی فایدس؟

نه بابا خیلی بچه است نبر گفتار درمانی

بچه برادر منم اینجوری بود باز بچه تو خوبه یه چیزی میگه اون هیییچی نمی گفت نه صدایی نه چیزی 

تا چهل روز پشت سر هم صبح ناشتا تخم بلدرچین عسلی (با عسل قاطی نکنی یه وقت   )کردیم با یکم روغن زرد قاطی کن بهش بده معجزه میکنه واقعا

من خودم هنوز که هنوزه تو کار این تجویز موندم باورت نمیشه هر روز یه کلمه جدید میگفت همه مون رو شگفت زده کرد 

توکل بر خدا کن اول وقتی هم که تخم بلدرچین رو بهش میدی ذکر لا هول ولا قوه الا بلله زیاد بگو صلوات بفرست آیه الکرسی بخون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسییییییی عزیزم حتما انجام میدم از فردا

قربونت عزیزم

فقط تخم بلدرچین و روغن زرد رو از یه جای مطمئن بگیرین یه وقت تقلبی نباشه خدای ناکرده و حتما حتما ناشتا باشه بچه

این تجویز رو خودم تا حالا به چندین نفر گفتم بعدش کلی دعام کردن خدا رو شکر

فقط یادت باشه اگر کسی هم خدای ناکرده این مشکل رو داشت حتما با همین جزئیات بهش بگو

ممنونم

خداکنه اینجور بشه . بعضی اشناها یه حرفایی میزنن که ادم دلش میشکنه😔😔

الهی بمیرم

نه عزیزم اصلا اصلا نگران نباش بعضی بچه ها به خصوص پسرا زبونشون سنگینه دیرتر حرف میزنن 

اصلا یه لحظه هم نگران نباش بچه ات که ماشالله چندتا حرف میزنه برادر زاده من یه صدای اوی هم از خودش در نمیاورد به هیچ وجه

خانوم برادرم بنده خدا ترسیده بود فکر میکرد شاید گنگ باشه بچه دور از جون

ببین منو اصلاااا اصلاااااا نگران نباش

بقیه برا خودشون حرف میزنن فقط

اگرم دیدی بچه ات دوست داره و میخوره(معمولا بچه ها دوست دارن)به جای یک دونه دو ،سه تا بهش بده آخه تخم بلدرچین خیلی کوچولوئه

برا هر تخم مرغ یه قاشق چایی خوری یا مربا خوری روغن زرد کافیه خیلی نباشه در حدی که کمی چرب باشه

منظورت از روغن زرد همون روغن مایعس؟

نه نه

روغن زرد یه روغن سنتی هست که از کره میگیرن قدیمیها استفاده میکردن ازش 

روغن خیلی قوی هست قشنگ تا پنج شش ساعت سیر نگه میداره آدمو

لبنیاتی های سنتی دارن همشون فقط یه جای مطمئنش رو  حتما برو چون یکم قیمتش بالاست 

روغن زرد گاوی هم بگیر قیمتش مناسب تره یه 250گرم یا نیم کیلو کافیه