2821
2789
عنوان

نظربدین

252 بازدید | 37 پست

پارتنرم یه دوستی داره قبلا پشت سرمن حرف زده بود قضاوتم کرده بود انگار که بار اولش نبود خلاصه که بحثمون شد سر اون قرار شد بلاکش کنه قول داد حرف نزنه باهاش بعد دوسال فهمیدم هنوز باهاش در ارتباطه و میخاد مسافرت بره باهاش خیلی ناراحت شدم چون یه هفته بخاطر حرفاش فکر ام درگیر بود اون روزا خیلی ناراحت شدم که قول اش الکی بود بهش گفتم یا اون انتخاب کن یامنو اکه میخای باهاش دوستی ات ادامه بدی اونم هیچی نگفت یجورایی اونو انتخاب کرد منم سر این قضیه تموم کردم باهاش به نظرتون کار من اشتباه بوده اون آدم ارزشش داشته که بمونم؟

کلا دوست پسر چیه که ارزش داشته باشه

جدی خیلی تعجب میکنم برای این رابطه های تو هوا نگرانید، یعنی قشنگ هیچ جای زندگی هم نیستید به یه کات کردنی به یه اشاره ای بووووووم همه چی تموم میشه

بعد شما واسش غصه هم میخورید؟؟ خب این از همون اول معلوم بود وقتی تعهدی نسبت ب هم ندارید این چیزا هم مهم نیست

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

[QUOTE=414322015]کلا دوست پسر چیه که ارزش داشته باشه جدی خیلی تعجب میکنم برای این رابطه های تو هوا نگرانید، یعنی قشن ...[/QUOTE فقط میخام بدونم من زیاده خواه بودم یا اون ارزشی قائل نبوده برام

[QUOTE=414322015]کلا دوست پسر چیه که ارزش داشته باشه جدی خیلی تعجب میکنم برای این رابطه های تو هوا ن ...

هیچ وقت نباید تعیین کنی من یا فلانی

اون دوستش بود، قطع کردن رابطه با دوست به همین راحتیا نیست، میتونستی مشکلت رو یه جور دیگه حل کنی

منطقی برخورد نکردی

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
هیچ وقت نباید تعیین کنی من یا فلانیاون دوستش بود، قطع کردن رابطه با دوست به همین راحتیا نیست، میتونس ...

چجوری میتونستم من انقد سر حافای دوست اش بهم ریختم تو شرایط بدی ام بود زندگی ام میخاستم خودکشی کنم ولی اون هیچ برخوردی نکرد باهاش

من الان خودم درگیر یه عشق کارمایی شدم نمیدونم کحا به کدوم مرد ظلم کردم درگیر یه عشق عجیبی شدم دائم بیقرارشم رفتارم باهاش ناپایداره گاهی فحشش میدم گاهی التماسشو میکنم مدام فکرم بهش مشغوله تا جایی که سر محل اشناییمون سیصد دفعه میرم فقط دوساعت وایمیستم ببینمش احساس میکنم اونم همین حس منو به من پیدا کرده چمونه نمیدونم.

5سال کلا

خیلی تایم زیادی هست چرا رسمی نکردین رابطه را پنج سال یه عمر

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

سر ازتباط با یه زن سن و سالدار باهاش به اختلاف خوردم گفتم یا اون یا من اخرش طوری رفتار کردم حس کردم ...

شما تحصیلات و شغلتون چیه

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.