2821
2789
عنوان

نظربدین

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست
چطور؟

میخوام بدونم چه تایمی از روز درگیر هستین

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

چجوری میتونستم من انقد سر حافای دوست اش بهم ریختم تو شرایط بدی ام بود زندگی ام میخاستم خودکشی کنم ول ...

خب من دلیلش رو کامنت اول گفتم

این رابطه اصلا براش جدی نیست عزیزم

دوست پسر دوست دختری صرفا جهت سرگرمیه

تو جایی تو زندگی پسری که صرفا دوستته نداری

اونم جدی بهت نگاه نمیکنه و تصمیمات زندگیش بر اساس تو نیست، از قبیل تو تو زندگیش زیاد میره و میاد

نمیاد بخاطر تو هرکاری کنه که

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکارم خانه دار تحصیلاتم متوسط هست

هدفتون از رابطه با اون آقا چی بوده

فانتقمنا منهم و فاغرقنهم"اعراف "سر انجام از آن ها انتقام گرفتیم و آن ها را غرق کردیم 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بااحترام درخواست دوستی ممنوع⛔️. کاربر آقا.

هدفتون از رابطه با اون آقا چی بوده

واقعا ازدواج خودشم هدفش همینه ولی من همش ازش متنفر میشم گاهی نمیدونم چرا همین چندوقت پیش قرار بود ازدواج بکنیم من پشیمون شدم ولی بازم دیوانه وار بهش فکر میکنم.

واقعا ازدواج خودشم هدفش همینه ولی من همش ازش متنفر میشم گاهی نمیدونم چرا همین چندوقت پیش قرار بود از ...

وقتایی که متنفر میشین از چی و چه خصوصیات رفتارش متنفر هستین یا وقتایی که دوسش دارین دقیقا از چه چیزیش خوشتون میاد

وقتایی که متنفر میشین از چی و چه خصوصیات رفتارش متنفر هستین یا وقتایی که دوسش دارین دقیقا از چه چیزی ...

از اینکه رفتاراش مغرورانست متکبره بدم میاد سعی میکنه حسادتم نسبت به اون یکی خانوم رو تحریک کنه وقتی میبینه فاصله میگیرم از رفتارای متکبرش که خوشم نمیاد.

از چه خصوصیاتش خوشم میاد انگار احساس میکنم نیمه گمشدمه از هر لحاظ اونیه که میخوام همه چیزش.

وقتایی که متنفر میشین از چی و چه خصوصیات رفتارش متنفر هستین یا وقتایی که دوسش دارین دقیقا از چه چیزی ...

خودشم خیلی جذب من شده اولش اون جذبم شده بود دربارم تحقیقات کرده بود بعد اومد سراغم اولش تا دیدمش یه حس چندش و تنفر بهم دست داد ولی ساعت ۲ نصفه شب همونروز یدفعه بهش عشق شدید پیدا کردم نمیدونم چرا روز به روزم وحشتناکتر وابستش شدم اونم دقیقا همینطور چون مدام سعی میکنه همه چیزو دربارم بدونه و مراقبم باشه همش مدام رفت و امدامو کنترل میکنه مدام ترس داره از دستم بده سعی میکنه ادرسمو داشته باشه بدجور سیریشه.

از اینکه رفتاراش مغرورانست متکبره بدم میاد سعی میکنه حسادتم نسبت به اون یکی خانوم رو تحریک کنه وقتی ...

یعنی با اون خانوم رسما در رابطه هست میدونه شما میدونید بعد سعی میکنه حسادت شما را هم تحریک کنه

دقیقا بگید چه ویژگی هایی داره که برای شما خوشاینده تیتر وار

بگید

یعنی با اون خانوم رسما در رابطه هست میدونه شما میدونید بعد سعی میکنه حسادت شما را هم تحریک کنهدقیقا ...

هوش خیلی بالای داره

حس ششم قوی داره

درک خیلی بالای داره

خیلی پخته و عاقله

کاری و زرنگه

رک و روراسته

یه نو جذابیت و اقتدار مردونه خاصی داره

شوخ طبع و گرم هست

از رفتار و حرکاتش میفهمم خیلی باسواد و با درکه

تو اتخاب زن هم حیلی وسواس داره ۵۱ سالشه پسر مونده و با یه زن سن بالا چند مدت طولانیه رابطه داره اون زن قبلا با عموی خودم دوست بوده من تازه فهمیدم این همون زنه هست اون زن خیلی سیریش عموم بود عموم خیلی ازش فرار میکرد میگفت زنه زن خوبی نیست منم به همین اقا گفتم زنرو شناختم کیه حتی یمدت سر اون خانوم باهاش قهر کردم ولی بازم سیریش شد اون زنه هم گاهی با فشار همون مرد میاد سراغم که به اون آقا توجه کنم و حوابشو بدم زنرو واسطه میکرد

زنه زنش نیست ولی مطمعنم باهاش رابطه جنسی داره هفته یکبار پیش همن.

هوش خیلی بالای دارهحس ششم قوی دارهدرک خیلی بالای داره خیلی پخته و عاقلهکاری و زرنگهرک و روراستهیه نو ...

با شما در رابطه ست به قول خودتون دنبال شما بوده بعد با یه خانوم دیگه ارتباط داره ارتباط بسیار نزدیک و صمیمی حتی در حد جنسی بعد شما میگید درک بالایی داره و خیلی پخته و عاقله

حالتون خوبه شما؟؟

این میزان از وابستگی و عدم عزت نفس از کجا میاد؟

رها کنید این رابطه سمی را

با شما در رابطه ست به قول خودتون دنبال شما بوده بعد با یه خانوم دیگه ارتباط داره ارتباط بسیار نزدیک ...

خب پختگیش شاید نقش بوده جلوم بازی میکرده اینم هست رفتاراش شاید فریب بوده ولی بعدا که قضیه اون خانومو فهمیدم دیگه به عقل و پختگیش شک کردم بدم اومد حتی بهشم گفتم سرد شدم ولی منو اون اصلا رابطه نزدیک نداشتیم فقط در حد خرف و پیامک تلفنی من احساس میکردم همیشه سعی میکرد شخصیت اصلیشو مخفی کنه.