2821
2789
عنوان

پولمو چطوری ازش بگیرمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست
شهریه اصلا با خودشه اون هشت تومن رو باید بده شهریه رو هم بده. بگو وقتش میگذره . حس میکنم نمیخاد ادام ...

تاحالاهیچ شهریه رو نداده خودم دادم همش

اره یه جورایی راضی نیست ولی به درک

اگهلازم نداشتم پس نمیگرفتم چون همون اولم گفتماین پولو باید پس بدی

یه خرج بتراش

بگو میخواستم اینو از پول خودم بدم حالا ک پولم دستته خودت بده بگو میشه۱۰تومن زورش کن بگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اگه ندارن بهشون تا موقعی که بتونن بهتون برگردونن فرصت بدین و شما از جای دیگه جایگزین کنین ،چون اصرار بر گرفتن پولتون باعث ایجاد کدورت میشه

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

خب اگه ندارن بهشون تا موقعی که بتونن بهتون برگردونن فرصت بدین و شما از جای دیگه جایگزین کنین ،چون اص ...

فرودین ماه پولو دادم گفتم خرداد بده

آدم که قرض داشته باشه باید حواسش به قرضش باشه

اگه نداد مگه از بابام بگیرم طفلک

ایده خوبیه 🤌🏻

خودت شل اومدی

من هرپولی ک خرج میکنم میگم اگه سر وقت ندی بهره شو ازت میگیرم😂

واقعا هم میگیدم

ماه پیش ۷باید میداد نداد گفتم پس الان ده باید پس بدی وگرنه جرت میدم😂

چجوری جرئت کرده بلاکت کنه واقعا دوست داره؟ بعد تو حرف غیر منطقی نزدی اون چقد بی منطقه مگه ادم زنشو ب ...

بهش گفتم پولمو بزن داره دیر میشه برو بابا ندارم

گفتم به من چه دیگه بلاک شدم

فرودین ماه پولو دادم گفتم خرداد بده آدم که قرض داشته باشه باید حواسش به قرضش باشهاگه نداد مگه از باب ...

به هر حال نوع مطالبه گری شما و نوع امتناع ایشان خارج از چارچوب عرف و نگران کننده است و در صورت تکرار درآینده ایجاد کدورت خواهد کرد

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود من بودم و او بود می بود و سه تا بود و صبا بود و سبو بود من بودم و او بود دامان چمن پر گل و در دامن گلزار من بودم و دلدار مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود من بودم و او بود،،،لطفا مردا درخواست دوستی ندین، خسته شدم از دستتون

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز