2821
2789
عنوان

پولمو چطوری ازش بگیرمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 36 پست

وای وای من یسری به یه نفر پول قرض دادم. الهی که هزاران بلا سرش بیا. سر یکماه قرار بود پس بده. به زور سر 4ماه و تهدید ازش گرفتم.

حتی براش پیامک قسط وامم میفرستادم ک یکمقدار از پولم بذه برای قسط. از ضامن کسر نکنن.

انگار نه انگار حروم خور عوضی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اونقد حرص خوردم سر این مسئلهههه

میدونم. الان ک تعریف کردی یاده خودم افتادم اینقد ک اذیت شدم. دست برادرم هم پول داشتم بمن میگفت هر وقت داداشت پولت داد منم میدم.

ادم اینقد عوضی اخه

شهریه دانشگامه باید امروز واریز شه وگرنه اونقد بهش پول دادم پس نگرفتم

یه فکر اساسی برای زندگیت الان که عقدی بکن یعنی چی اون شوهر کرده یا شما که دارید تامینش میکنید فردا تو زندگی میخوره میخوابه توقع داره بری خرج زندگی هم بدی پول بارها گرفته پس نداده بهش هم بر میخوره این باید میشست تو خونه براش خواستگار میومد

دوران قبل عقد و حین عقد ،دوران فوق ضرور شناخت ها هست تا قبل از رفتن زیریک سقف!!! تا پای یک بچه بیگناه کشیده نشه وسط

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز