2789
عنوان

فردا عقدمه

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 78 پست
مادرت اون لحظه چطور نگاهت میکرد؟

مامانم قهر بود نیومده بود منم بیرون محضر کلی گریه کردم که شوهرم خاست بره دنبال مامانم بیارتش

من قبول نکردم

اما اون لحظه خاستم بگم چقد از انتخابم مطمئنم با همه اذیتایی که کردن

آشوب درونش را نه کلمات می‌توانست بیان کند و نه فریادها ... 
وایی چه بد الان زندگیش چطوره؟اها خوب کردی من حق طلاق و اینارو نگرفتم ولی سرمهریه قبلش بحث شد بین خون ...

نه بابا ما همه چیو خودمون باهم توافوق کردیم

والا چندباری تا پای طلاق رفتن ولی الان خداروشکر خوبن یکم مشکلات مالی هست که تقریبا اکثرا دارن 🤦♀️

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه عزیزم مبارکه خوشبخت بشی انشالله

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

نه بابا ما همه چیو خودمون باهم توافوق کردیم والا چندباری تا پای طلاق رفتن ولی الان خداروشکر خوبن یکم ...

ن من داستان عشق و عاشقی بود برا هیمن گیر بودن خیلی سختی دادن بهمون مقصر بیشترم خونواده هسمرم بودن🥲

اها خوبه پس خداروشکر زندگی بالا و پایین داره مشکلات مالیم ک برا همه هس دیگ

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

نه بابا من داشتم سکته میکردم اخه عقد ابجیم دعوا شد همون محضر من کلا خیلی میترسیدم ک برا منم اونجوری ...

جدییی

من الان خانواده نامزدم نمیدونن حق طلاق و اینارو خواستم و یه توافقی بوده بین خودمو نامزدم

که ایشونم پذیرفته رفتیم تو محضر امضارو زدیم فرمشو پر کردیم دوتایی

بعد به سر دفتره گفتم اینارو جلو خانواده ها بخونید بد نمیشه؟

گفت نهههه اینارو که نمیخونیم

حالا شما اینو گفتی موندم توش نکنه سر خطبه بخونه اونجا دعوا شه

اگه اینو نمیخونه پس چی میخونه تا بله بگیره

استرس گرفتم منما

ن من داستان عشق و عاشقی بود برا هیمن گیر بودن خیلی سختی دادن بهمون مقصر بیشترم خونواده هسمرم بودن🥲ا ...

نه ما سنتی اشنا شدیم البته خانواده ها از قبل همو میشناختن بعد دیگه ما خودمون اشنا شدیمو اونام گفتن که هرتصمیمی خودتون گرفتید ولی ابجیم از قبل دوست بودن خیییلی تو نامزدی دعوا داشتن و هرکی ی حرف میزد دخالت خانواده ها زیاد بود

جدیییمن الان خانواده نامزدم نمیدونن حق طلاق و اینارو خواستم و یه توافقی بوده بین خودمو نامزدمکه ایشو ...

نه نمیخونه هیچیو دیگه اونا خیلی سال پیش ازدواج کردن اونجا خوندن جدیدا دیگه نمیخونن حتی مهریه هم نمیگن خیالت راحت استرس نگیر اصلا

نه نمیخونه هیچیو دیگه اونا خیلی سال پیش ازدواج کردن اونجا خوندن جدیدا دیگه نمیخونن حتی مهریه هم نمیگ ...

وای خداروشکر

ممنونم ازت واقعا یه لحظه نگران شدم

همون اخه تو محضر هم من هم نامزدم جلوی شرطایی که خواستیمو امضا زدیم

گفتم حالا اونجا بخونه خانوادش درموردم چه فکری میکنن

نه ما سنتی اشنا شدیم البته خانواده ها از قبل همو میشناختن بعد دیگه ما خودمون اشنا شدیمو اونام گفتن ک ...

خیلیم عالی اوم ماعم دوست بودیم و خیلی دخالت کردن حتی الآنم مادرشوهرم بعضی وقتا ی چیزایی تو گوشه شوهرم میخونه😐😐😐😐😐همشم خونوادعم سعی دارن بگن تورو نمیخادت مجبور بوده و فلان اگ بخایم ب حرفاشون گوش بدیم زندگیمون رو هوا میره

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

خیلیم عالی اوم ماعم دوست بودیم و خیلی دخالت کردن حتی الآنم مادرشوهرم بعضی وقتا ی چیزایی تو گوشه شوهر ...

ای بابا ب حرف هیچکس گوش نده مهم خودتون دونفرید بقیه حتی بعضی وقتا از روی دلسوزی باعث میشن زندگیت خراب بشه

بعد اون دفتری که امضا میکنیم بعد از عقد نمیدونم اسمش چیه ولی اونجا چی؟ اونجا شرطارو نوشته؟مادر شوهر ...

والا برا ما چیزی نیاوردن همه رو روز قبل امضا کردیم دفترم نبود چندتا برگه بود بعد عقد نامه رو بعدا میدن بهتون همون روز نمیدن زنگ میزنن که اماده شد میرید میگیرید بعد اصلا اگه نمیخای کسی بدونه با محضر هماهنگ کن بگو از شرایطمون هیچی کسی نفهمه شایدم مثلا برن بپرسن بگو ک نگن