2789

چرا یه دسته از دخترافکر میکنن اگه پسری خواستشون دیگه چرا فکر میکنن چی توشون کشف کرده پسره که خودشون خبر ندارن و این باعث میشه که فکر کنن چه جواهرین قصد بی ادبی و بی احترامی ندارم چون برای خودم اطرافیانم پیش اومده که میگم یکبار ندیدم که بگم استثنا بوده . حالا همینا آخر میمیرن برای پسری که جدی نمیگیرشون یا ازدواج کنن میمیرن تا شوهرشون بهشون ذره ای محبت کنه

والا اگر یکیو دوست داشته باشی به چشمت جواهر هم میاد دختر و پسر هم نداره. حس تو دوست داشتن پاک و خالص نبوده که الان دربارش اینطور میگی

اینجا هرچی به تو میگم رو دارم درواقع به خودم هم میگم. اگه همدیگرو تو دنیای واقعی میشناسیم به روی خودت نیار.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب جناب اولا یک خانم نمیاد دستی دستی خودشو تقدیم کنه اصولا

ثانیا یک مرد باید رک باشه و بدونه چجوری دل یک خانم رو بدست بیاره

و ثالثا بله انکار نمیکنم بعضی از خانما کلا داخل این فاز نیستن

چون قبلش دلیلش یک رابطه اجتماعی بود مثل مشتری و مغازه دار باهم حرف میزنن و احترام دارن ولی بعد که اعتراف میکنی ازش خوشت میاد اون همچین انتظاری ندارم چون معیاراشو نداری و بعدش فاصله میگیره که فکر نکنی خبریه

مثلا یک دختر خلاف معیاراتو تصور کن از نظرت زشت باشه تا قبلش باهاش خوب بودی ولی وقتی میفهمی ازت خوشش میاد سرسنگینی میشی باهاش😐

...

بستگی داره بعضی مردا زیاد کنه انو خانوما رو خسته میکننیا شیوه ابراز علاقشون احمقانست باعث میشه خانو ...

خب شیوه ابراز علاقه درست چطور هست وقتی همه زن پول مردا میشن هر چقدرم خوشتیپ و خوب باشی به چشم طرف مگه میایی