2789
اتفاقات بد چی ن 🤣🤣ولی اینجا میرن

خودش میگه خیلی دوست داشتم دستتو بگیرم بغلت کنم خیلی جلو خودمو میگرفتم🤣 یه بار گفت بیا کنارم وایستا ببینم چقدر ازم کوتاه تری وااای ۲۰سانت ازم بلند تر بود دلم قنج رفت بغلش کنم همونجا🥹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مثال میزنی

من گفتم اولین خط قرمزم درس و کار هست اگه همسری در آینده قراره باشید که با شغل من یا ادامه تحصیل مخالفت کنید بهتره از همین الان بگید چنین افرادی بنظرم افراد خودخواهی هستند که پیشرفت همسرشون براشون مهم نیست و بنظرم به درد هم نمیخوریم

بیچاره گفت بهتر نیست اول از من دراین باره سوال میکردین بعد قضاوت میکردین

اون لحظه لااال شدم دوس داشتم آب شم برم زمین خیلی بددد بود🫠

من کلا از قبل میشناختمشچون پسر خاله دختر داییم بود خبولی کمتر از ی ماهه رل زدیم امادیت زیاد رفتیم

دختر خوب حد اقل زمان برا شناخت یه پسر ۸ماه هست

شما باید حد اقل هشت ماه اینو زیر نظر بگیرید و هزار تا ترفند بهش بزنی تا خود واقعیش رو نشون بده این مدت هم تمرکز روی مسایل دیگه نباشه.کرد ها اون چیزی که یکی دو ماه اول نشون میدم نیستن.من خودم سه سال طرفم رو زیر نظر گرفتم هنوزم که هنوزه حس میکنم کامل نشناختمش .بعد سه سال تازه عقد کردیم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

دختر خوب حد اقل زمان برا شناخت یه پسر ۸ماه هست شما باید حد اقل هشت ماه اینو زیر نظر بگیرید و هزار ت ...

نمیدونم اخه

الانم تو دوران دوستی هستیم

شاید اسمش هورمون باشه ها

اما واقعا خوشم ازش میاد

ولی از بچگی اینا میشناختمش

همبازی بچگیامم بود خب

کلا تعریفشو میشنیدم پیش زنداییم اینا

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 عکس کاربری خودمم

نمیدونم اخهالانم تو دوران دوستی هستیمشاید اسمش هورمون باشه هااما واقعا خوشم ازش میادولی از بچگی اینا ...

یه روانشناس گفت آقایی ممکنه پسر خوبی واسه مامانش باشه داداش خوبی واسه خواهرش باشه اما همسر خوبی نباشه.اینا رو گفتم که با چشم باز زیر نظر بگیریش امیدوارم بهترین آدم باشه و باهاش خوشبخت ترین باشی♥️🫂😍😍

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

یه روانشناس گفت آقایی ممکنه پسر خوبی واسه مامانش باشه داداش خوبی واسه خواهرش باشه اما همسر خوبی نباش ...

درست میگی

اما خب نمیدونم حالا

ولی خیلی بهم توجه میکنه🤧

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💔 عکس کاربری خودمم

درست میگیاما خب نمیدونم حالاولی خیلی بهم توجه میکنه🤧

خیلی حس خوبی به آدم میده 😬😬

بزار اون حرف بزنه تو گوش کن . احتمال زیاد یه چیزایی دستت بیاد و اینکه قرار دو نفری بیرون بزار ...ببین چجوری خرج میکنه ببین شکاک هست یا نه . با خانوما دیگه برخوردش چجوریه . ...

سؤالتی که میشه پرسید دربارهٔ شغل و تحصیلات و توقعش از ازدواج و اینهاست.

بقیهٔ شناخت رو باید به مرور به دست بیارید.

بااجازهٔ اسی، محدودیت تاپیکم تموم شده. یه موضوع مهم رو توی کامنت های یه تاپیک دیگه نوشتم. تو رو خدا بیایین مشورت بدین. باید تا یه ساعت دیگه تصمیم بگیرم.

https://ninisite.co/discussion/topic/18143592/تولد-پارتنرم

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.