2789
عنوان

تولد پارتنرم

105 بازدید | 9 پست

بچه ها برای پارتنرم کادو تولد چی بگیرم که خاص باشه

خودم تو فکر یه فریم عینک چوبی ام یا کفش چرم با یه عطر کوچیک

ولی مدلهایی که پسندیدم حدود هفت هشت تومنن و ترجیح میدم یه گزینهٔ سبک تر هم داشته باشم که اگه این ها نشد اون رو بگیرم

مثلا در حد ۴ ۵ تومن

و اینکه احتمالاً موقع تولدش دوریم، ایده ای دارین از دور چه کارهایی بکنم؟

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانومااا محدودیت تاپیکم تموم شده امروز و یه مسئلهٔ مهم دارم.

لطفاااا کامل بخونید و نظر بدید.

به نظرتون من باید پول این دانش آموز رو پس بدم؟

من مشاور تحصیلیام و هم رشتهم مرتبطه هم خودم رتبه و دانشگاهم خوبه. اوایل خرداد یه نفر پیام داد و خب مشاور میخواد با یه نگاه از بالایی هم گفت هزینه هر چه قدر بشه براش اوکیه. من هم هزینه و شرایط رو دقیق و کامل بهش گفتم.

بعد اوکی داد و تماس گرفتیم. تماس هم حدودا دوبرابر زمان استانداردش طول کشید.بعد از قطع کردن گفت که هزینه براش زیاده و من سیصد تومن کمترش کردم انقدر چون زد. و توی تماس به اصرار زیااااد خودش، گفت فقط با برنامههای خودش میتونه درس بخونه و خودش برنامه میده. من فقط براش ویرایششون کنم و ازش مرتب روزی چند بار گزارش کار بگیرم و تماس هفتگی داشته باشیم.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

ولی برنامههاش اصلاااا استاندارد نبود و هر چی مشکلات برنامه رو بهش میگفتم گوش نمیداد. با این وجود کلی نکته بهش گفتم که واقعاً مفید بود.

یا هر چه میگفتم که تو الآن از صفر نمیتونی یه دفعه مثل چند ماه قبل هشت نه ساعت بخونی زیر بار نمیرفت و از همون اول توقع ساعت مطالعهٔ بالای هشت ساعت داشت و سر هر برنامه کلیی باید باهاش چونه میزدم و چیزها رو براش ادیت میکردم.

سر گزارش دادن هم اذیت میکرد.یعنی وقتی یکی توقع داره تو دوسه ساعت یکبار ازش گزارش بگیری خودش هم باید دو سه ساعت یکبار آنلاین شه. و چند روز اول چنیدن بار گفت که برای گزارش هر شب زنگ بزنم بهش! در حالیکه من برای چنین رویهای از دانشآموزان دیگرم سه برابر این هزینه میگیرم. دیگه بعد از چند روز، گفت پیامک بدید. بعد خطش مشکل داشت و من روزی پنج بار پیامک میدادم و نهایتاً روزی یکبارش براش میرفت. بعد رفتیم توی یک اپ دیگه و باز روزی نهایتاً دوبار چک میکرد خودش و توقع داشت وقتی آنلاینه من بلافاصله جواب بدم.

الآن درخواست کنسلی و برگردوندن وجه رو داره و وقتی پرسیدم مشکل چیه بهم این پیام رو داده:

«اره خیلی کم کاری میکنید یه ویسی یه تحلیل خوندنی یه راهکاری واسه زیاد خوندن، معرفی فیلمی و پرسیدن اشکالاتی، هیچی نیست هیچی»

در حالی که اشکال رو اون باید بپرسه که هیچی نمیپرسه. فیلم رو هم حتی راجعبهش با هم حرف زدیم و بهش چندتا فیلم گفتم ببینه و برای بقیه درسهاش هم گفتم الان وقت فیلم دیدن نیست.

و خب هزینهٔ مشاوره در واقع هزینهٔ برنامه، چهارتا تماس حدودا نیم ساعته و گزارشه. ما تا الآن هم دوتا تماس خیلی طولانیتر از حالت عادی داشتیم. گزارش رو هم خیلی بیش از حد براش وقت گذاشتم حتی. فقط یه برنامه بوده که با توجه به کار اضافهٔ تماس و گزارشش و سیصدتومنی که کمتر گرفتم،دیگه واقعاً حرفی سرش نمیمونه.

بعد من با چند جا چه شخصی و چه مؤسسهای کار کردم. با اینکه هیچ جا توی چنین شرایطی پول رو پس نمیدن، به درخواست خودش، گفتم نیمی از پول رو پس میدم بهش. ولی توقع داره هفتاد درصد پولی که داده رو پس بدم! تازه در حالی که همون اول هم ازش کمتر گرفته بودم. من الآن واقعاً باید ۷۰ درصد پول رو بهش بدم؟

اینم بگم که اگه یه کم مؤدبانه رفتار کرده بود انقدر لجم نمیگرفت. حتی اگه میاومد میگفت به پولش نیاز دارم کلش رو برمیگردوندم. ولی اینکه انقدر وقیح و قدرنشناس و پرروئه لجم رو در آورده.