2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واو چه شجاع

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.

عزیزم بعدا میفهمی عشقی اصلا وجود نداره

دقیقا این نظره منم هست

عشق وقتی عشقه که بهش نرسی وقتی رسیدی عشقی نمیمونه تجربه بارها بهم ثابت کرده دیدم که میگم

سالهاست عضو نی نی سایتم،اما این کاربری رو تازه درست کردم که فقط بیام مشکلات خودمو همسرمو بگم که کمی سبک بشم چون کسی رو ندارم دردامو بگم،
عزیزم بعدا میفهمی عشقی اصلا وجود نداره

چی بگم والا .... ما یه چیزایی حس کردیم خدا قبول کنه اسمش شاید عشق بود

کاربری از اردیبهشت بهم واگذارشده وتاپیکهای قبل مال من نیس

دقیقا این نظره منم هستعشق وقتی عشقه که بهش نرسی وقتی رسیدی عشقی نمیمونه تجربه بارها بهم ثابت کرده دی ...

درسته قشنگم ولی عشق واقعی خانواده هست ، علاقه به مرد ها و زن های غریبه چیزی جز هوس نیست

والا تاپیک احساسی بود نمیدونم چرا طنزش کردین 😅

ببخشید😂

بذارید همینجوری که سخته و توی فقط همین یک زندگی ای که دارم سبز زنده بمونم و چندتا بهار و تابستون دیگه رو ببینم.من گرما و سرما و نور و تاریکی و سبزی و خشکی و ماه و خورشید و سکوت و صدا و همه چیز رو بینهایت دوست دارم.