2821
2789

فکر کنم باید به مزون سفارش بدی بدوزن

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد🤍در این بوم و بر زنده یک تن مباد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی گرون میشه پول پارچه که 7 میشه هرجام پرسیدم برا دوخت گفتن 20 میگیریم

ب پیج گری کالکشن سر بزن عکس بفرست ببین قیمتو چند میگه

شخصی دوزی میکنن ولی قیمتاش عالیه

❣️ در عشق خوش باشید ❣️

خیلی گرون میشه پول پارچه که 7 میشه هرجام پرسیدم برا دوخت گفتن 20 میگیریم

خب بخوای اماده هم بگیری حتما همین حدود ها درمیاد وقتی همه مزون ها در همین رنج قیمت گفتن مگر اینکه بگردی با کیفیت خیلی پایین تر پیدا کنی که فکر نکنم این مدل پیدا بشه

همه شهر ایران جگر خسته اند🖤به کین سیاوش کمر بسته اند🖤خوش باش ظالم نبرد راه به منزل🤍به یاد فرزندان ایران🥀🕊️چو ایران نباشد تن من مباد🤍در این بوم و بر زنده یک تن مباد

تهرانی ؟ برلن پر بود از این مدل

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.

کیفیت پایین منو بکشی نمیپوشم

خب دیگه از قدیم گفتن پول بده پلو بخور

این لباس هم خیلی پارچه میبره هم کرست دوزی شده هست که هرکسی نمیتونه تمیز دربیاره

جدییییی اگه تهران باشه میرم سر میزنم خودم قمم

آره البته من یکی دوماه پیش رفتما

این مدلی و مدل های شبیهش خیلی زیاد بود

ولی کمترین قیمتش ۱۵ تومن بود

میلی گلد ❌️ گدایی مجازی ✅️دارای شخصیت اصلی در ذهن خودم،شخصیت فرعی در زندگی بقیه،و شخصیت دلقک در اکثر موقعیت ها.🤡😂در اوقات فراغت به آینده ای که هنوز نیامده فکر کرده و استرس میگیرم و به گذشته ای که تمام شده فکر میکنم ، فعلا همین.