2789
عنوان

همسرم برای تولد خواهرش کلی خرج کرد ولی تولد متو یادش رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2672 بازدید | 130 پست
آها و اینکه خیلی نرم و آروم خودتو بین همسرت و خواهرش قرار بده مثلا قبل از تولدش بگو راستی تولد خواهر ...

اها این کارم خیلی خوبه.الان دیگه کم کم ربتاراش داره دستم میاد که تولد خواهرس انقدر مهمه

نه اصلا اسمی از خواهرش نیوردم و مقایسه نکردم فقط گفتم تولد منو یادت رفت اولین تولدم بعد از آشناییمون و دیگه قهر کردم

اره فکر کنم زیاده طولش دودم

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

ببین من ۳ دوره کلاس مشاوره ارتباط زناشویی رفتم خلاصش همیناست که گفتم این نکات رعایت کنی زندگیت دو سا ...

اها پس از روی سواد و آگاهی میگی

مهم نیست زمانبره فقط نمیخوام رابطمون خراب شه

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه بابا در این حدم نیست دیگه. مثلا برای گوشیم خودش گفت میگیرم برات بعد گفت چون جهاز(چند تیکه بزرگ)می ...

پس هیچ وقت احساساتی یا به حرف نینی سایتی ها ک از زندگی کاملت خبر ندارن هم گوش نده یکیش خودم ک اول فکر کردم الویتش نیستی و اشتباه بود حرفم

آها و اینکه خیلی نرم و آروم خودتو بین همسرت و خواهرش قرار بده مثلا قبل از تولد خواهرش بگو راستی تولد خواهرته چیکار کنیم براش خوبه ،کلا تو موضوعاتی که به خواهرش مربوطه یکجور رفتار کن که انگار باید دوتایی تصمیم بگیرید

هر وقتم ناراحت شدی به هیچ وجه منطقی نباش، دیدی بچه کوچولو ها وقتی ناراحت میشن چطوری احساساتشونو بیان میکنن؟ همونطوری تو هم حستو بگو و منطق و دلیل نیار

چون وقتی تو، توی موضع ضعف و کودک درون باشی ناخودآگاه همسرت میره تو موضع والد و حمایتگر

مثلا برای تولدت نگو چرا برای خواهرت تولد گرفتی پس من چی؟

مثلا اگه اسم خودت فاطمه ست مثل بچه ها بگو تو برای فاطمه تو دنیا از همه عزیز تری (بهش ارزش بده) برای همین وقتی تولدشو یادت رفت قلب کوچولوش شکست(احساس واقعیتو بگو) آخه دلش میخواست تولدشو با هم بگیریم( بگو که چی دلت میخواست)، بعد دیگه بزار حمایتت کنه و تو هم خیلی سختگیری نکن بعدش که بخوای هی ناز کنی و الکی طولش بدی

متن اصلاح کردم راحت تر متوجه منظورم بشی

اها این کارم خیلی خوبه.الان دیگه کم کم ربتاراش داره دستم میاد که تولد خواهرس انقدر مهمه نه اصلا اسمی ...

اگه خواهرش براش مهمه تو هم طوری رفتار کن که انگار برای تو هم مهمه مثلا بعضی وقتا بگو خیلی خواهرتو دوست دارم( حتی اگه نداری) چون وقتی به این فکر میکنم که خواهر توعه قند تو دلم آب میشه

یا چه خواهر خوبی داری

اینطوری میبینه تو هم باهاش همراهی بیشتر هواتو داره

اها پس از روی سواد و آگاهی میگیمهم نیست زمانبره فقط نمیخوام رابطمون خراب شه

نه تنها از روی آگاهی میگم، تجربه هم کردم البته نه دقیقا این موضوع رو، ولی تو همین موضوع کودک درون خیلییییی نتیجه گرفتم

ممنونم عزیزماون کابینت و قبل ازدواج ما زده. الان کابینت خیلی گرونه واقعا از یه طرف میگم بهش فشار میا ...

مردا ذاتشون حمایتگره اگه برای تو خرج نکنه و حمایتت نکنه میره سراغ یکی دیگه که در حالت خوبش میره سراغ خانواده وگرنه خانومای دیگه و این حمایتم فقط مالی نیست که البته تو رابطه حمایت مالی هم خیلی مهمه

اینکه همسرت به خواهرش محبت میکنه و بهش اهمیت میده خیلی ام خوبه اما همسر شما داره اونو اولویت زندگیش قرار میده و این به هر زنی برمیخوره. هرکی بگه نه، دروغگوی بزرگیه... بنظر من اشتباه از خودته. نباید هزینه کامپوزیت دندونت و از بابات میگرفتی. باید قبلش میگفتی میخوام اینکارو انجام بدم لطفا هزینش و بده. یا مثلا وقتی گوشی خوب میخوای باید بهش میگفتی که میخوای. از خواسته هات نگذر و با همسرت تعارف نداشته باش. وگرنه پولاش و جای دیگه خرج میکنه. مناسبتهارم قبلش یجوری یادش بنداز...

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

مشکل شوهرتون منم دقیقا همین مشکلو دارم الان

خدایی از حق نگذریم خواهرش خیلی کمکمون کرده ما الان وضع مالیمون خوب نیست و منم هیچ پولی از همسرم نگرفتم تو این مدت حتی ی قرون الان قرارع ی پولی دستش بیاد قبل اینک ب من بگه ب خواهرش قول داده فلان مبلغ ب عنوان هدیه بده بعدم منو در حریان گذاشته و پرسیدم بقیه پولو میخای چیکا کنی گف برای خرج خونه ( یعنی برا پدر و مادرش) منم واقعا ناراحت شدم اما چیزی نگفتم انتظار داشتم برا منم ی چیزی بگیره یا لااقل ی مبغلی بهم بده چون خیلیی درکش کردم و کم توقع بودم بعضی وقتا از خودم بدم میاد ک انقد کم توقع بودم و سکوت کردم ادمیم هستم زورم داره از کسی پول بگیرم حتی خودشم بهم بده ولی خب ب تعارف دیگ بدم نمیاد چون همسرم هست ب هرحال ... با شوخی گفتم بهش از این قولا ب منم بده گف تو خبر داری بخداا پول ندارم منم دیگ هیچی نگفتم ولی میتونست پولی که برا خرج خونه میخاد یکمشو برا من هزینه کنه چون وضع مالی باباش خیلییی خوبه ... موندم چی بگم بفهمووم بهش رفتارش اشتباعه

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

پس هیچ وقت احساساتی یا به حرف نینی سایتی ها ک از زندگی کاملت خبر ندارن هم گوش نده یکیش خودم ک اول فک ...

اره درست میگی ممنونم عزیزم از راهنماییت

اولش که تاپیکتو خوندم منم حرصم گرفت ولی بقیه تاپیکتو خوندم بنظرم هیچی نگو چون فقط خودتو خراب میکنی و از هم دلچرکین میشین اونم که برای تو کم نمیذاره

شخصیتم اجازه نمیده تو امضام فحش زشت بنویسم تا درخواست دوستی ندی پس تو هم با درخواست ندادن برا شخصیتت احترام قائل شو🤝🏼

مردا ذاتشون حمایتگره اگه برای تو خرج نکنه و حمایتت نکنه میره سراغ یکی دیگه که در حالت خوبش میره سراغ ...

اووو😐😐😐متوجه شدم کاملا

اگه خواهرش براش مهمه تو هم طوری رفتار کن که انگار برای تو هم مهمه مثلا بعضی وقتا بگو خیلی خواهرتو دو ...

خوبم با خواهرش واقعا چون دختر بدی نیست و هم دانشگاهی هم هستیم