ما عقدیم و عروسی نکردیم هنوز
همسرم مرد دست و دلبازیه پول بهم میده خرج میکنه و کم نمیزاره. سر مناسبت ها برام کادو خریده
ولی متاسفانه داره شور رابطه خواهر و برادری رو در میاره(خواهرش ۱ سال از من بزرگتره مجرده و پدرشون هم وضع مالیش خوبه خداروشکر)
قبل از آشنایی با من برای خودش و خواهرش گوشی آیفون خریده که اصلا به من مربوط نیست اما وقتی ازدواج کردیم جناب به خودش زحمت نداد برای من بخره و البته منم چیزی نگفتم خودش یه سری گفت بعدا باید برات گوشی بخرم 🤥🤥🤥
پول تو جیبی که ماهانه برای من میریزه برای خواهرشم میریزه ولی اونم مهم نیست چون وضع مالیش بد نیستو میدونم حق داره از پولش هر جور میخواد خرج کنه 🫡🫡🫡🫡
الان ناراحتی من اینه چند وقت پیش من با پول خودم دندونامو کامپوزیت کردم اما به همسرم گفتم پدرم قراره پولشو بده اونم گفت من میدادم بهت و وظیفه من بوده و از این تعارف های الکی 🫠🫠🫠🫠
حالا بعد اون ماجرا تولد خواهرش بود، همسرم خواهرشو سوپرایز کرد و هزینه لمینت دندونای خواهرشو داد😒😒
بعد تولد من بود همسرم هیچی برای من نخرید تا خودم بهش گفتم تولدمه که دیگه بعد از ظهرش رفت کادو گرفت من دیگه قبول نکردم
خدایی به نظرتون من ادم بیشعور و حسودیم و از این عروسای بدم که رابطه داداش و خواهر رو خراب میکنم؟ یا شوهرم داره شورشو در میاره؟