2789
عنوان

همسرم برای تولد خواهرش کلی خرج کرد ولی تولد متو یادش رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 130 پست
وایی کنجکاو نیستی ببینی کادو چیه؟🤣🤣🤣

خیلی کنجکاوم اتفاقا 😐🤣🤣🤣 من که اخر میگیرم ازش چون بیخیال نمیشه خداکنه حداقل یه چیز خوب باشه بیرزه انقدر براش ناز کردم😐😂😂😂

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونی اگه بین شون بری تو ارزش قبلو نداری

اره و اشتباه ترین کاره و قطعا اجازه دخالت نمیده بیخود خودمو کوچیک نمیکنم

منظورم اینه خواسته های خودمو مستقیم بخوام

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

بپربغلش کادو بگیر یدونم بزن

اره خوبه😂😂😂۶ روزه گذشته دیگه بسشه

اینم فکر خوبیه😂😂😂در کل اینجا خیلی سایت خوبیه ادم درد و دل میکنه ووچند نفر که تایید میکنن واقعا ان ...

خیلی خوبه به شرطی ک آدم خودشم عاقل باشه اختلاف طبقاتی و فرهنگی خیلی متفاوته مثلا من اول فکر کردم الویت نیستی بعد دیدم واقعا یادش رفته یا مثلا اون کابینت واقعا شیک لاکچری بود من اصلا توانم نیس اونو بزنم نمیتونم تورو راهنمایی کنم بساز بااین کابینت در صورتی ک وقتی دستت میرسه اینقدر خوب خرج میکنید عزیزم عوض کن چ اشکالی داره

اره و اشتباه ترین کاره و قطعا اجازه دخالت نمیده بیخود خودمو کوچیک نمیکنممنظورم اینه خواسته های خودمو ...

متوجه شدم میخواستم اینو بگم ک هواست جمع کنی بنظرم بااین همه توجه به تو حق داره یک ذره به اونا هم توجه کنه من شرایط زندگیم فرق داره اگه یکی ازاون کارا شوهرم برا خواهرش کنه واقعا ناراحت میشم چون از دل من زده شده از آرزو های من زده شده ولی متقابلا ما برای هم دیگه کارای دیگه میکنیم شماهم این مدلی چون فکر میکنم پول تو جیبی تو از حقوق ماهم بیشتره

با دعوا و غر شروع نکن به هیچ وجه دارم حرفای مشاوررا بهت میگم وقتی غر بزنی فکر میکنه میخوای بین اون و خواهرش جدایی بندازی ازت دور میشه

مرداد عاشق این هستن که ببینن برای کسی قهرمان هستن احتمالا خواهرش این حس رو بهش منتقل میکنه مخصوصا با زبان

تو باید کم کم جای خواهرشو پر کنی شروع کنی طوری رفتار کنی که انگار قهرمان زندگیته

برای تولدت از این به بعد با ذوق از قبل بگو آخجون تولدمه و این حرفا وقتی کادو خرید بهش حس ارزشمندی القا کن مثلا بگو واییییی از کجا میدونستی همچنین چیزی میخوام

یا وقتی یه موضوعی مثل دندون برات پیش اومد در جریانش بزار مثلا بگو به نظرت کجا خوبه چطور خوبه و اینا بعد که راهنمایی کرد بگو خوبه که تو هستی و کم کم بکشش طرف خودت

خیلی خوبه به شرطی ک آدم خودشم عاقل باشه اختلاف طبقاتی و فرهنگی خیلی متفاوته مثلا من اول فکر کردم الو ...

ممنونم عزیزم

اون کابینت و قبل ازدواج ما زده. الان کابینت خیلی گرونه واقعا از یه طرف میگم بهش فشار میاد

از یه طرفم میگم نه جشن عقد خواستم نه نامزدی عروسیم که هزینه فامیلامون با بابامه و هزینه شام فامیلای خودشون با باباش و واقعا آنچنان خرجی گردنش نمیاد الانم خوب داره ولخرجی میکنه بزارم گردنش عوض کنه

ممنونم عزیزماون کابینت و قبل ازدواج ما زده. الان کابینت خیلی گرونه واقعا از یه طرف میگم بهش فشار میا ...

درسته منطق شما میتونی بگی اگه توان داری الان نداری بعد عروسی عوض کن چون واقعا حس بدی دارم نسبت بهش

متوجه شدم میخواستم اینو بگم ک هواست جمع کنی بنظرم بااین همه توجه به تو حق داره یک ذره به اونا هم توج ...

نه بابا در این حدم نیست دیگه. مثلا برای گوشیم خودش گفت میگیرم برات بعد گفت چون جهاز(چند تیکه بزرگ)میخوام بخرم بمونه بعد

با دعوا و غر شروع نکن به هیچ وجه دارم حرفای مشاوررا بهت میگم وقتی غر بزنی فکر میکنه میخوای بین اون و ...

آها و اینکه خیلی نرم و آروم خودتو بین همسرت و خواهرش قرار بده مثلا قبل از تولدش بگو راستی تولد خواهرته چیکار کنیم براش خوبه کلا تو این مورد خواهرش یکجور رفتار کن که انگار باید دوتایی تصمیم بگیری

هر وقتم ناراحت شدی به هیچ وجه منطقی نباشد، دیدی بچه کوچولو ها وقتی ناراحت میشن چطوری احساساتشونو بیان میکنن؟ همونطوری تو هم حستو بگو نه منطق و دلیل

وقتی تو موضوع ضعف و کودک درون باشی ناخودآگاه همسرت میره تو موضع والد و حمایتگر

مثلا برای تولدت نگو چرا برای خواهرت تولد گرفتی پس من چی

مثلا اگه اسم خودت فاطمه ست مثل بچه ها چ بگو تو برای فاطمه تو دنیا از همه عزیز تری برای همین وقتی تولدشو یادت رفت قلب کوچولوش شکست آخه دلش میخواست تولدشو با هم بگیریم، بعد دیگه بزار حمایتت کنه و تو هم خیلی سختگیری نکن بعدش که بخوای هی ناز کنی و الکی طولش بدی

با دعوا و غر شروع نکن به هیچ وجه دارم حرفای مشاوررا بهت میگم وقتی غر بزنی فکر میکنه میخوای بین اون و ...

اووو چه با سیاست.ممنونم عزیزم از راهنماییت حتما خیلی به کارم میاد

اووو چه با سیاست.ممنونم عزیزم از راهنماییت حتما خیلی به کارم میاد

ببین من ۳ دوره کلاس مشاوره ارتباط زناشویی رفتم خلاصش همیناست که گفتم

این نکات رعایت کنی زندگیت دو سال دیگه بهشته

فقط یکم طولانیه و زمانبر باید کم کم تحمل کنی تا جایگاه اصلی زندگی همسرت رو تو داشته باشی