2789
عنوان

سلامم من تازه متوجه خیانت مامانم شدم لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 16778 بازدید | 202 پست
توحرف نزن میخوای زندگی بپاشه عقل هم خوب چیزیه باید یه کاری کنی مادرش توبه کنه وازاین راه برگرده

چی میگی حاج خانوم؟ کدوم زندگی ؟ اگه شوهر خودت دوست دختر داشته باشه چشاتو می بندی که یه وقت زندگی گل و بلبل تون از هم نپاشه؟! هر کاری یه تاوانی هم داره.

اشتباه یه بار میشه، لغزش بهش میگن. اینی که اینجا گفته خیانته و بارها تکرار شده پس انتخاب کرده این کار رو.

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

ببین بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که با ی شماره ناشناس به هردوشون پیام بدی جوری که متوجه نشن کی هستی بگو اگه این رابطه رو تموم نکنید براتون توی شهر و فامیل آبرو نمیزارم کلی عکس و مدرک دارم کاری میکنم خون به پا بشه . همینو برای هردوشون بفرست و جلوی مامانت تابلو بازی درنیار که بفهمه کار تو بوده

اگرم میتونی قبل این کار برنامه ای کخ باهاش چ.ت میکنن و روی گوشیت بیار بالا که بعدا بفهمی رابطشون قطع شده یا نه چون بعدا ممکنه مامانت رمز گوشیشو عوض کنه اگه بهت شک کنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خجالت بکش مردک 😐

باید دید برای زن خودش هم همین نظر رو داره یا نه 😂😂😏

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یکی از دانشگاها چندسال پیش مراسمی بود که در زمینه ازدواج و اینطور مسائل صحبت میکردن سالن همه خانم و اقا دانشجو مجرد و متاهل هم بودن. یک سخنران که در زمینه مشاوره و امر ازدواج تخصص داشتن سخنرانی میکرد و پایان سخنرانی از همه سوال میکرد مثلا از اقایون پرسید چرا ازدواج نمیکنید یکی دونفر به شوخی گفتند تا وقتی خانمای متاهل سرویس میدن چرا خودمونو بندازیم تو خرج و ازدواج کنیم .. دختر خانمها هم گفتن اگر خانمهای متاهل اجازه بدن چیزی هم بما برسه ما هم ازدواج میکنیم ....

این نشونه فاجعه هست نشونه عادی شدن روابط غیر عرف و شرع برای خانمها و اقایون

اگر به بابات بگی ممکنه اتفاقاتی بیفته که کنترل کردنش از دست همتون خارج بشه. به حرف بچه های اینجاگوش نده چون کم سن هستند. برو با مادرت صحبت کن و بهش بگوچیا تو گوشیش دیدی. اینکار باعث میشه مادرت زنگ خطرش به صدا دربیاد و رابطه رو تمومش کنه.

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
یکی از دانشگاها چندسال پیش مراسمی بود که در زمینه ازدواج و اینطور مسائل صحبت میکردن سالن همه خانم و ...

و نشونه تفکر مرد سالارانه

اون دخترا انقدر احمق بودن که نفهمیدن پسری که با زن متاهل رابطه داره چه حرومزاده ایه و همه چی رو روی سر خانمای متاهل خراب کردن

اون پسرا ام که حرم زاده تر از خودشون خودشونن و ارتباط خودشون با زن متاهل رو عار نمیبینن و میگن زنه خرابه ولی ما اوکیم و لاشی و .... نیستیم...