2789
عنوان

سلامم من تازه متوجه خیانت مامانم شدم لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 16779 بازدید | 202 پست

اسی زود پیامتو پاک کن و به بابات هچ چیزی نگو تهایتش طلاقش میده شماها الاخون بالاخون میشید

با یه اکانت ناشناس به هر دوتاشون پیام بده و تهدیدشون کن بنویس اگه ادامه بدید به خانواده هاتون میگم یه جوری بنویس که نفهمن طرف کدومشون هستی

الان وقت خودکشی و .... نیست مامانتو نجات بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم زنی رو میشناسم ک ۴۴ سالشه و ۳ تا بچه بزرگ داره ولی دوسپسر داره

دروغ نگم در هفته ۴ بار میره خونه دوس پسرش ساعتها باهاش وقت میگذرونه کلی پول خرج دوس پسرع میکنه

فقط در عجبم چطور شوهر یا بچه هاش متوجه نمیشن😏

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

خب بتوچه که رفتی سر گوشی مامانت فضولی؟

شاید این کار بد باشه و فضولی باشه ولی از اون بدتر کار مادرشه حالا چه دخترش میفهمید چ نمیفهمید

سعی میکنم بهترین خودم باشم خیلی ضعف ها دارم ولی باید از خودم شروع کنم که به نتیجه درست برسم

ماهم سه تا بچه ایم خدا لعنتش کنه این قهبه رو

جالبه ک شوهرع زنه خیلی مرد خوب و دست و دلباز و زندگی جمع کنیه

نمیدونم زنه چشه

قبلا هم با پسرخالش دوس بود زنه پسرخاله فهمید آبروریزی کرد

فرزند ایران و جان فدای میهن✌💖🧠💞

منم زنی رو میشناسم ک ۴۴ سالشه و ۳ تا بچه بزرگ داره ولی دوسپسر داره دروغ نگم در هفته ۴ بار میره خونه ...

لعنت خدابرتمام خائین وخیانتکارا وظالمین وگناهکارا و

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد. آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد..

بابام خیلی زحمت کش ..💔😭فقط میتونم بگم چرا

طفلی پدرت ، نذار بفهمه خودت ، با مادرت صحبت کن از فداکاری های بابات براش بگو از احتمال ابرو ریزی و خراب شدن ایندت براش بگو چه دنیای بدی مردای خوب نصیب زنای بی چشم و رو می شن

بچه ها اون پیامو پاکدم الان پیام داده مردعهه چیکار کنم مشاور همم نتونستم وقت بگیرم..💔🙃 البته فعلا الان زندگی رو زهر کردم..به همه مامانم گفتم ازت بدم میاد همش میگه چرا آخه من نمیتونم چرا بگمم خدا لطفاااکمکم کنید دارم نذر و نیاز میکنم دستام یخ زد