2789
عنوان

سلامم من تازه متوجه خیانت مامانم شدم لطفاً بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 16783 بازدید | 202 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میدونه مضطربی خجالت زده ای استرس داری باور هات به هم ریخته اما به مامانت بگو من متوجه زنایی که داری ...

دارم از هم میپاشد💔همینو میتونم بگم 🙂 قضیه من تموم شدست..

دارم از هم میپاشد💔همینو میتونم بگم 🙂 قضیه من تموم شدست..

عزیزم توروخدا اول تذکر بده بعد فراموشش کن برای خودت بهتره میدونم الان از مامانت چندشت میشه ولی خب آدمی دچار خطا میشه و میدونم خطایی که کرده گناه کبیرست اما راهی جز تذکر دادند بهش نداری بعدشم زندگی خودتو کن چند سالته

دختر گلم نباید کنجکاوی میکردی ولی الان که متوجه خیانت مادرت شدی مسولیت بزرگی گردنت هست اولین کار هر کاری میتونی انجام بده که مادرت از راه اشتباهش برگرده .باهاش حرف بزن از آبروریزی بگو از آینده ی خودت بگو که ممکنه با اشتباه مادرت قضاوت بشی .از عکس العمل پدرت بهش بگو .ولی اولین راه این نیست که با بابات یا حتی هر شخص آشنای دیگه ای درموردش صحبت کنی .

دختر گلم نباید کنجکاوی میکردی ولی الان که متوجه خیانت مادرت شدی مسولیت بزرگی گردنت هست اولین کار هر ...

افرین به شما

توشهرمون یه هفته پیش یه پسر ۲۰ ساله به جرم قتل اعدام شد چون خواهرش چت های مامانش با دوست پسرش رو دیده یود و لو داده بود بعد برادره رفته بودبا اون مردخاین درگیر شده بود و قتل رخ داده بودکاش خواهزش فضولی نمی کزد پسره خیلی مظلوم بود

توروخدا کمکم کنید دارم دیونه میشم رفتم به مرده پیام دادم الان منتظرم سین کنه برم پاک کنم یا نه

ندید بگیر...انتظار داری بیاد خواستگاری یا عذر خواهی کنه ؟؟ عجله نکن سریع برو پاک کن با فکر پیش برو ... گاهی فقط لازمه ندید بگیری

ب نظر من تجسس نکن

تو بچه ی مادرتی آقا بالاسرش ک نیستی

من نمیخام کارشو توجیح کنماااا

ن گلی اون بین خودش و خدای خودشه

ولی کار توام زشته

این اسمش دخالت وفضولیه

الانم فقط بشین بامادرت حرف بزن تادس از کاراش برداره

زندگی ساختنی است،ن ماندنی...بمان برای ساختن،نساز برای ماندن...خودم رگ ب رگ شدم🥴ولی شما فعلا ی پند بگیرید تابعد🤧