امروز رفتم سر گوشی مامانم 40سالشه ...دیدم کلی چت کردن کلی حرف بهم زدن تازه فهمیدم باهاش رابطه داشته چند سال.. من دارم میمیرم از فکر و خیال توروخدا کمکم کنید
دارم از هم میپاشد💔همینو میتونم بگم 🙂 قضیه من تموم شدست..
عزیزم توروخدا اول تذکر بده بعد فراموشش کن برای خودت بهتره میدونم الان از مامانت چندشت میشه ولی خب آدمی دچار خطا میشه و میدونم خطایی که کرده گناه کبیرست اما راهی جز تذکر دادند بهش نداری بعدشم زندگی خودتو کن چند سالته
دختر گلم نباید کنجکاوی میکردی ولی الان که متوجه خیانت مادرت شدی مسولیت بزرگی گردنت هست اولین کار هر کاری میتونی انجام بده که مادرت از راه اشتباهش برگرده .باهاش حرف بزن از آبروریزی بگو از آینده ی خودت بگو که ممکنه با اشتباه مادرت قضاوت بشی .از عکس العمل پدرت بهش بگو .ولی اولین راه این نیست که با بابات یا حتی هر شخص آشنای دیگه ای درموردش صحبت کنی .
دختر گلم نباید کنجکاوی میکردی ولی الان که متوجه خیانت مادرت شدی مسولیت بزرگی گردنت هست اولین کار هر ...
افرین به شما
توشهرمون یه هفته پیش یه پسر ۲۰ ساله به جرم قتل اعدام شد چون خواهرش چت های مامانش با دوست پسرش رو دیده یود و لو داده بود بعد برادره رفته بودبا اون مردخاین درگیر شده بود و قتل رخ داده بودکاش خواهزش فضولی نمی کزد پسره خیلی مظلوم بود