2821
2789
عنوان

خشکی چشم

102 بازدید | 15 پست

پسرم چشاش خشکی چشم گرفته تند تند پلک میزنه بردیش دکتر براش دو مدل قطره اشک مصنوعی نوشته پسرم به هیچ عنوان نمیزاره بریزم فقط جیغ میزنه ۲ساله نمیشه بچم

مثل پسر من ...هر روشی بود اجرا کردیم الان هر شب شوهرم بهش میگه بیا بریز تو چشم من میاد میریزه زود میبره میزاره یخچال میگیم خودت چی میگه نهههه تموم شد...بزور ریختیم انقد اشک میریزه فایده نداره تو خواب ریختم مثل جن بوداده از خواب پرید سرچ کردم پمادشم هست ولی مخصوص بزرگسالان نمیدونم چ خاکی بریزم فکر کنم باید منتظر ضعیف شدن چشماش باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیچاره فکر میکنه میخواید چشماشو در بیارید

جلو خودش بریزید تو چشماتون ببینه که چیزی نمیشه

مثلا بهش بگو بیا دکتر بازی کنیم

یه قطره بریز تو چشم همسرت (یا الکی ادا در بیار که میریزی) بعد بگو حالا نوبت توء که تو چشمت بریزم

بعدش اگه گذاشت الکی بگو بیا بریز تو چشم من که فکر کنه بازیه

امیدوارم جواب بده

عضو گروه مینیمالیست ها وزن اولیه ۵۴🔓 وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

منم دخترم چندسال پیش واسه چشماش بردم دکتر..گف خشکی چشم داره ازهمین قطره ها داد ولی اصلا استفاده نکرد..خداروشکرچشماش مشکلی نداره..بعدازاونم بردم دکتر..گف زیادگوشی نگاه نکنه..نزدیک تلویزیون نشینه و....به مرور بهترشد

فک میکنی راضی میشه اصلا قطره رو میبینه خودشو تیکه تیکه میکنه

وای چه وروجکیه😂 سرچ کن تو نت ببین راه حل طبیعی نداره به جای قطره استفاده کنی

مثلا با پد اب جوش سرد شده بکشی رو مژه هاش

عضو گروه مینیمالیست ها وزن اولیه ۵۴🔓 وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

چشم

چشماتون سلامت 😍♥️