2821
2789
عنوان

بیایدددددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1165 بازدید | 281 پست
ای عزیزممممم مبارکااا باشهههه ای جوونمممم بسلامتییی و پاقدمش خیر باشه گلم😍🥰😍🤩نترس مردای خردادی ع ...

مرسی گلم استرسشو خیلی دارم بخاطر اخلاق نه ها بخاطر مشکلات ارثیم که بهش برسه

من خودم فروردینیم یه دوره خیلی سگ میشدم 😂 اعتراف میکنم یه دوره با یه وسیله خطرناک که بخوای خصوصی بهت میگم بقیه رو تهدید میکردم 😂 اینجا نمیتونم بگم واقعا

بعد یه دوست دارم اسمش ممده ولی من ممد بنگال صداش میزنم همش روی اون خالی میکردم ولی اون بیچاره به دل نمیگیره و هنوز بهم وفاداره تو دوره ای که اینترنت قطع بود منو اینجا پیدا کرد بخاطر من سایت رو ثبتنام کرده بود چون ما همش تو بازی کلش ارتباط داشتیم و یهو دیدم اینجاست اصلا شوکه شدم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی گلم استرسشو خیلی دارم بخاطر اخلاق نه ها بخاطر مشکلات ارثیم که بهش برسه من خودم فروردینیم یه د ...

ای خدااااا صدرحمت ب ما خردادیا دیوونه🤣🤣🤣🤣واای خیلی باحالیییی بخدااا

فقط بازیه کلشت🤣🤣🤣🤣اینو کجای دلم بزارم با دوتا بچه واای خیلی خوبییی🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای خدااااا صدرحمت ب ما خردادیا دیوونه🤣🤣🤣🤣واای خیلی باحالیییی بخدااافقط بازیه کلشت🤣🤣🤣🤣اینو کج ...

کلش رویال رو قبل آشناییم با شوهرم داشتم 😂 اکانتم حیف کلی پول سرش خرج کردم 😂 گاهی باید رفت اونجا دیگه تازه لیدر یک کلنم بودم و هستم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کلش رویال رو قبل آشناییم با شوهرم داشتم 😂 اکانتم حیف کلی پول سرش خرج کردم 😂 گاهی باید رفت اونجا دی ...

به به واقعاا عالیه جدی میگم افرین

روحیتو نگه دار همیشه

خیلی خوشم اومد ازت مث خودم دیوونه ای😂😂😂😂🤝

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..خردادیم صبورم..اما وقتی قاتی میکنم هیچکس حریفمنمیشه..🗿🚬

به به واقعاا عالیه جدی میگم افرین روحیتو نگه دار همیشهخیلی خوشم اومد ازت مث خودم دیوونه ای😂😂😂😂🤝

اره دیوونم شدید دیوونم که تو این بارداری سیگار میکشم 😂 بخدا اگه بچه رو معلول نمیکرد شراب هم میخوردم یعنی دلم لک زده برای یه شراب داغ کریسمسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دیوونم شدید دیوونم که تو این بارداری سیگار میکشم 😂 بخدا اگه بچه رو معلول نمیکرد شراب هم میخوردم ...

نههه نکن دختررررر عههه جلو خودتو بگیرررر فعلا بچه رو ساییدی 😂😂😂

وسوسه میشم خب 😂 کاپیتان بلک آلبالویی دلبری میکنه برام

😂😂😂😂کوفتتت بشین سرجات نگاش نکن

هوو اهنگ کوردیه یا لریه کسکم

سلام مرسی بزار دانلود کنم 🌹

پروردگارا، آرامش و سلامتی را به سرزمین قلب کسانی که تولدم را تبریک گفتند و برایم عزیزند بباران و شکوفه زار وجودشان را نشاط و زیبایی ببخش. ممنونم دوستان.