2821
2789
عنوان

دختر خجالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 59 پست

چیزهایی که ما تو داشتنش یا از دست دادنش نقشی نداریم نه مایه افتخاره و نه خجالت، یکی قد بلنده، یکی کوتاه، یکی از قد بلندیش احساس ضعیف داره یکی برعکس...

اینها داشتهها هستش، به نسبت دست اوردهایت روی خودت حساب کن، خجالت بکش یا مغرور باش. ژنتیک و داشتههای خانواده و شهر و... بر حسبی به ما رسیده

من خودم خجالتی بودم البته شرایط خونه اوکی بود ولی فک کنم ارثی هست چون مدر مادرم هم خیلی ادما روداری نبودن و خودم از بچگی کم حرف بودم

ولی خوب کم کم با قرار گرفتن تو موقعیت های اجتماعی خیلی بهتر شدم ولی همچنان جا دار نکران نباش فقط سعی کن رو ابراز وجودت کار کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودتو جای انیتا نارنجی بذار اعتماد به نفس میگیری

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

من هم مثل تو بودم دقیقا اعتماد به نفسم داخل جمع خیلی پایین بود و کلا حرف نمیزدم و مدام دنبال راهی بودم تا اعتماد به نفسم بره بالا اما حقیقت اینه که خودت باید روی خودت کار کنی و تا وقتی که نخوای تغییری نمیکنی. توی کلاس های بازیگری هم اگرکه علاقه داری شرکت کنی خوبه یکمقدار خجالتت میریزه

موفق باشی 🌸

ورزش کن

❤️ورزش رزمی چندسال کار کردم ولی لاغرم باید برم سمت بدن سازی.

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

یک عدد خجالتیم که هیچوقت درست نشدم

🥲❤️

یه صلوات برام بفرستید لطفا ،منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنین میخواستم بگم که خیلی دوستتون دارم ❤️🥲🙏🏻

اعتماد ب نفس نداشتن ربطی ب خجالتی بودن ندارهمن بشدت پرو ام خیلی زیاد ولی خب اعتماد ب نفسم برعکس پر ب ...

از طرف خانواده حمایت نمیشم همیشه ناراحتم ۳ یا ۴ سال هست همش فک میکنم که افسرده ام .

از طرف خانواده حمایت نمیشم همیشه ناراحتم ۳ یا ۴ سال هست همش فک میکنم که افسرده ام .

منم اینطورم ولی از بس اذیت شدم فهمیدم جز خودم کسیو ندارم و اعتماد ب نفسم از اینکه از خودم دفاع کنم بالا رفته

ولی هنوز اعتماد ب نفس چهره و اخلاق رو ندارم

به ویژگی های خوب و توانمندی هات فکر کندرس بخون یا شاغل شوروی اعتماد به نفست کار کنتنهایی برو خرید، د ...

قبلا که راهنمایی بودم یکم بهتر بود رفتم دبیرستان بازم گند زدم و خیلی خجالتی تر شدم

تنهایی هم معمولا جایی نرفتم .

اره باید امتحانش کنم

خب نباید خجالتی باشی. برای خودت ارزش قائل شو به خودت برس

❤️🙏🏻

قدت خوبه عزیزم دختر نباید خیلی درشت باشه

نه ، لاغر هم هستم پاهام خوبه ولی دستام و بالا تنه استخونام پیداس قشنگ

نه ، لاغر هم هستم پاهام خوبه ولی دستام و بالا تنه استخونام پیداس قشنگ

وزنت چقده ؟ خودت و دوست داشته باش منم تو شرایط سختی زندگی کردم خانوادم همیشه از خواهرام تعریف میکردن از من هیچ تعریفی نمیکردن همین الانم اینطورین، اما الان من همه من و میپسندن