2821
2789
عنوان

تیرگی

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 26 پست
منم مامانم استفاده میکنه ولی خودم با اینکه تحمل دردم بالاست نمی تونم. احتمالا موهای شما نازک تره، من ...

نه از بس استفاده کردم کم شدن

دیشب استفاده کردم از ریشه درمیاره دیگه ریشه موهام اندازه ریشه درخت بود دیگه هیچ وقت از تیغ استفاده نمیکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نمیدونم مشکل چیه ولی نوره هم تیره میکنه زیر بغلمو یه بار زدم کلا اون ناحیه قهوه ای شد به یه بدبختی ا ...

واااا اصلا امکان نداره بعدم با یک بار نوره زدن نه رنگ پوست تیره میشه نه روشن به مرور روشن میشه

واااا اصلا امکان نداره بعدم با یک بار نوره زدن نه رنگ پوست تیره میشه نه روشن به مرور روشن میشه

اونطوری نبود که روی پوستم تاثیر گذاشته باشه انگار رنگ گرفته بود پوستم

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه ی هیچ...

من موهای زیر بغلمو با اپلیدی میگیرم هم بو نمیده هم باعث تیرگی نمیشه خیلی دیرتر و نرم ترم درمیانالان ...

دردشو چیکار میکنی ؟🥲

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
اینقدر درد کشیدم که واسم دیگه دردی نداره🥲

من اپیلیدی دارم ولی بخاطر دردش اصلا نمیتونم استفاده کنم . نمیدونم ولی ولسه من که دردش وحشتناک زیااااده البته موهامم ضخیمه

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....
من اپیلیدی دارم ولی بخاطر دردش اصلا نمیتونم استفاده کنم . نمیدونم ولی ولسه من که دردش وحشتناک زیاااا ...

من هم ضخیم دارم هم نازک

پوستتو بکش دردش کمتر میشه اگه چند بار استفاده کنی ریشه موهات نازک میشه موهاتم دیگه تیز درنمیاد