2777
2789
عنوان

بچه ها بیمارستان کودکانم

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 20 پست

واسه اطمینان خاطر یه آزمایش بده انشالله از تیروئیدش نباشه، بعدم ممکنه از سرلاک باشه پسر منم با سرلاک یبوستش تشدید میشد تو غذاهاش روغن زیتون بریز شکمشو ماساژ بده یا شربت انجیر واسه اش بگیر

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
واسه اطمینان خاطر یه آزمایش بده انشالله از تیروئیدش نباشه، بعدم ممکنه از سرلاک باشه پسر منم با سرلاک ...

اخه سخته ازمایش گرفتن از بچه ها 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین واسه یبوستش همینا که خانوما گفتن بده خوب میشه امروز فردا همه بچه ها یک وقت یبوست دارن مخصوصا که تازه غذا خور شده

نباید واسه این مسئله بچه رو اورژانس ببری دکترای اورژانس معمولا موارد حاد میبینن ذهنشون بدترین حالت ها رو تصور میکنه اگر هم بیمارستان دانشگاهی باشه دیگه بد تر انترن های بی تجربه ان

سر فرصت ببرش مطب پیش یه دکتر خوب

اخه سخته ازمایش گرفتن از بچه ها 

عزیزم قطعا سخته ولی نمیشه سلامتشون رو به خاطر سختی به خطر انداخت اگر یک درصد دکتر تشخیصش درست بوده باشه تیروئید رو مغز بچه اثر منفی میذاره و خیلی خطرناکه واسه راحتی خیال خودتونم شده یه چک اپ ازش بگیرین

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
ببین واسه یبوستش همینا که خانوما گفتن بده خوب میشه امروز فردا همه بچه ها یک وقت یبوست دارن مخصوصا که ...

دانشگاهی چار پنج تا تو یک اتاق

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔