2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 36 پست
من حرف نمیزنم که دعوا بدتری نشه ولی اونا چون شوهرمم چیزی نمیگه هرچی از دهنشون در بیاد میگن منم حرفی ...

خیلی رو دادی

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااااهخب دیدی میخوان حرف بزنن همونو بهونه کن بلند بشو برگرد خونه اتتا عذرخواهی هم نکردن نرووووبه ش ...

شوهرم اینطوریم کرده هربار اشتی کرده باهاشون دعوتشونم کردع خونمون یا گوشیو دادع بمن باهاشون حرف بزنم متاسفانه تنها موندم همبشه عزت نفسم خورد شده

درسته تا الا شل بازی دراوردی وقتشه برای زندگیت خط قرمز تعیین کنی

تو برو ناخن بکار موهاتو رنگ کن از رنگ جیغ شروع نکن بزار عادت کنن هرچی هم گفتن بگو شوهرم گفت

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

چجوری آخه دختر؟رسما زندانی شدم ناپدریم سیمکارتمو دور ریخته عین بچه ها و به داداشم هربار زنگ میزنه فک ...

افکار اونا رو نمیتونی عوض کنی ولی چاره ام این نیست بخای افسردگی بگیری خودتو با چیزای دیگ سرگرم کن ب این موضوع اینقد فکر نکن تا اونام کم کم ول میکنن این قضیه رو بفهمن تو کاری نمیکنی واقعا دیگ یادشونم مبره هرچی توام اهمیت بدی افسرده بشی بدتر میشه

بی اعتماد شدن بهت بهذنظرت حق ندارن؟با اینکه واقعا دیگه خیلی زیادروی کردن اما کمی حق دارن

اخه چرا حق دارن مگه میشه طبیعت نرم😂🤣

طبیعت مگه چی کردم دختر یه بیرون رفتم دیگه