2821
2789
عنوان

شوهرم

504 بازدید | 36 پست

با شوهری که نمیتونه در برابر خانوادش دفاع کنه و میگ من نمیتونم کاری کنم بی فایدست خودت بیخیال باش باید چکار کرد؟ من جرعت ندارم برم ارایشگا ناخن بزارم یا مژه بزارم یا یکاری کنم چون میدونم باز دعوا خونین بپا میکنن مادر خواهر شوهرم سر همین

خیلی وقتا میبخشم بیخیال میشم میگم نباید زندگیو بهم زد ولی دیگ نمیدونم واقعا من داره جوونیم هدر میشه سر این دوتا زن ک تو زندگیمن به شدت خودخواهن و حرف حزف خودشون باید باشه شوهرم حتی یبارم از من دفاع نکرده همه ازدواج کردن ب خودشون میرسن من شدم مثل بچهای زیر ۱۸ سال حتی موهامم رنگ نمیتونم بکنم

واااا

خب شوهرت باید بگه دخالت نکنیداااا

اگه اینجور دخالت ها روکنن دوری و دوستی قهر کنید

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شما کار خودتو بکن

قراره چکار کنن مثلا

باورم نمیشه یه عده اینقدر دخالتگر و بیشعور باشن

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

دقیقا مثل من که ۲۳ سالمه و چون یا پسر توی طبیعت نشستم فکر میکنن رابطه جن....سی داشتم و دختر هرزه ای هستم و منو تباه تو خونه انداختن نه میذارن سر کار برم نه هیچی واقعا فکر خودکشی میزنه به سرم