با شوهری که نمیتونه در برابر خانوادش دفاع کنه و میگ من نمیتونم کاری کنم بی فایدست خودت بیخیال باش باید چکار کرد؟ من جرعت ندارم برم ارایشگا ناخن بزارم یا مژه بزارم یا یکاری کنم چون میدونم باز دعوا خونین بپا میکنن مادر خواهر شوهرم سر همین
خیلی وقتا میبخشم بیخیال میشم میگم نباید زندگیو بهم زد ولی دیگ نمیدونم واقعا من داره جوونیم هدر میشه سر این دوتا زن ک تو زندگیمن به شدت خودخواهن و حرف حزف خودشون باید باشه شوهرم حتی یبارم از من دفاع نکرده همه ازدواج کردن ب خودشون میرسن من شدم مثل بچهای زیر ۱۸ سال حتی موهامم رنگ نمیتونم بکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مقصر اصصصصلا اونا نیستندمقصر تویی که اجازه دادی اونها آنقدر پیشششش برنبرو کار خودتو بکنحرف هم زدن مح ...
من حرف نمیزنم که دعوا بدتری نشه ولی اونا چون شوهرمم چیزی نمیگه هرچی از دهنشون در بیاد میگن منم حرفی بزنم صد برابر بدتر از حرف منو بهم برمیگردونن میدونم منم بی عرضه بازی در اوردم حد مرز نذاشتم واس خودم
شما کار خودتو بکن قراره چکار کنن مثلا باورم نمیشه یه عده اینقدر دخالتگر و بیشعور باشن
بباورم نمیشه سرسخترین ها هم در این مورد نظر بدن!!! 😂😂😂
بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲
بخاطر اینکه آنقدر از خودتان عزت نفس ندارید که اجازه میدهید دیگران در زندگی شما تصمیم گیرنده باشند مت ...
اونا برای دخالت اجازه نمیخان منم بی عرضه بودم درسته چون سر زبون نداشتم دفاعی نکردم از خودم ولی اونا اصلا برای کاراشون اجازه نمیخان وقتی میدونن شوهرمم هیچی بهشون نمیگه من اوایلش خیلی میجنگدیم ولی تنها موندم دیگ رها کردم ولی همه چیز بدتر شد