2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 36 پست

هرکاردلت میخادبکن بهشون رونده دخالت کنن چیزیم گفتن بگوفکرنمیکنم به شمایاکسی ربط داشته باشع من ازدواج کردم که آرامش داشته باشم برده که نیوردین بگواگه اینجوریه که شمام برآب خوردنتونم بایدمنودرجریان بزارین .نزارفضولی کنن .چیزیم گفتن بگومن نظرازشماهانخواسم بی ارزش ترازاونیدکه روتون فوکوس کنم واجازه بدم که فضولی کنیدفاقداهمیتتتتتتت

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر اصصصصلا اونا نیستند

مقصر تویی که اجازه دادی اونها آنقدر پیشششش برن

برو کار خودتو بکن

حرف هم زدن محل نذاااار

نهایت یه نگاه عاقل اندر سفیه و چپپپ چپپپ بهشون بکن

لام تا کام لازممم نیست بهشون توضیح بدید کی راضی بود کی نبود

من بگم میگن همسرت راضی نیست از خودت میگی پسر ما اینطوری نیست تو خرابی

تو نباید بگی اولا تو با شوهرت طرفی و شوهرت باید بگه اگه شوهرت هرضتذگفتن نداره تو دیگه زیاد به خونهذمادر وخواهرش نرو

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

دقیقا مثل من که ۲۳ سالمه و چون یا پسر توی طبیعت نشستم فکر میکنن رابطه جن....سی داشتم و دختر هرزه ای ...

خودکشی چیه بابا از این فکرا نکن شرایط سخت هست ولی درست شدنیه همه چی درست میشه عزیزم ماه پشت ابر نمیمونه

من بگم میگن همسرت راضی نیست از خودت میگی پسر ما اینطوری نیست تو خرابی

میگم که به شوهرت بگو حداقل یه کلام بگو من خودم اجازه دادم راضی ام تا این بشه ورد زبونت هربار گفتن چرا فلان کردی تو بتونی بگی همسرم هم راضیه

رفت و آمدت رو کم کن

چرا؟

بخاطر اینکه آنقدر از خودتان عزت نفس ندارید که اجازه میدهید دیگران در زندگی شما تصمیم گیرنده باشند

متاسفانه از اول این شرایط را ایجاد کردید و تغییر این موضوع شما رو وارد چالش های بسیار زیادی میکنه مگر اینکه بتوانید همسر را متقاعد کنید

خب نمیگع دیگ! متاسفانه شوهرم قهرش در حد ۱ ثانیه است ثانیه بعدی زنگ میزنه میگ میخنده

خب اون بره بیاد با مادرش تو نرو

بگو من شوهر قوی میخوام من یدونه شوهرم میخوام نا صدتا شوهرکه برام تصمیم بگیرن

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

مقصر اصصصصلا اونا نیستندمقصر تویی که اجازه دادی اونها آنقدر پیشششش برنبرو کار خودتو بکنحرف هم زدن مح ...

من حرف نمیزنم که دعوا بدتری نشه ولی اونا چون شوهرمم چیزی نمیگه هرچی از دهنشون در بیاد میگن منم حرفی بزنم صد برابر بدتر از حرف منو بهم برمیگردونن میدونم منم بی عرضه بازی در اوردم حد مرز نذاشتم واس خودم

خودکشی چیه بابا از این فکرا نکن شرایط سخت هست ولی درست شدنیه همه چی درست میشه عزیزم ماه پشت ابر نمیم ...

چجوری آخه دختر؟

رسما زندانی شدم ناپدریم سیمکارتمو دور ریخته عین بچه ها و به داداشم هربار زنگ میزنه فکر میکنه من از خونه فرار کردم میگه کی هست کی زنگ زد چی شد!

درصورتیکه من دختر خوبی هستم و دوسال پیش با یه پسری بیرون رفتم و چتامونو خوند همین!

میخوان منو از خونه هم بیرون کنن چون فکر میکنن کثافتم و بهم میگن هرزه😂😂😂😂خیلی موضوع خنده داریه واقعا لعنت به این افکارشون

شما کار خودتو بکن قراره چکار کنن مثلا باورم نمیشه یه عده اینقدر دخالتگر و بیشعور باشن

بباورم نمیشه سرسخترین ها هم در این مورد نظر بدن!!! 😂😂😂

بسی رنج بردم در این سال سی،، عجم زنده کردم بدین پارسی،، کاش بجای بکار بردن کلمات انگلیسی و عربی از کلمات زیبای فارسی استفاده میکردیم و زحمات فردوسی بزرگ رو بر باد نمیدادیم 🥲🥲🥲

دقیقا مثل من که ۲۳ سالمه و چون یا پسر توی طبیعت نشستم فکر میکنن رابطه جن....سی داشتم و دختر هرزه ای ...

بی اعتماد شدن بهت

بهذنظرت حق ندارن؟با اینکه واقعا دیگه خیلی زیادروی کردن اما کمی حق دارن

بخاطر اینکه آنقدر از خودتان عزت نفس ندارید که اجازه میدهید دیگران در زندگی شما تصمیم گیرنده باشند مت ...

اونا برای دخالت اجازه نمیخان منم بی عرضه بودم درسته چون سر زبون نداشتم دفاعی نکردم از خودم ولی اونا اصلا برای کاراشون اجازه نمیخان وقتی میدونن شوهرمم هیچی بهشون نمیگه من اوایلش خیلی میجنگدیم ولی تنها موندم دیگ رها کردم ولی همه چیز بدتر شد

من حرف نمیزنم که دعوا بدتری نشه ولی اونا چون شوهرمم چیزی نمیگه هرچی از دهنشون در بیاد میگن منم حرفی ...

وااااااه

خب دیدی میخوان حرف بزنن همونو بهونه کن بلند بشو برگرد خونه ات

تا عذرخواهی هم نکردن نروووو

به شوهرت هم بگو دیدی که چی کار کردن!!!

چه قدر بی عزت نفس

قششششنگ دولا شدی سوار شدن