2777
2789
عنوان

عاشقانه های منو و اقامون

20234 بازدید | 118 پست

سلام

من و شوهرم اوایل ازدواج رابطمون فوق العاده بود.من قبل از ازدواج یه عالمه کلاس همسرداری و... رفته بودم و خیلی مطالعه داشتم تو این زمینه; به خاطر همین واقعا با دست پر رابطمو با همسرم شروع کردم...

ولی الآن که دوسه سالیه از ازدواجمون میگذره،خیلی رابطمون بد شده...

من چندروزه خیلی فکر کردم به همه چیز...

به اینکه چی شد که به اینجا رسیدیم...

چی شد که الآن خیلی راحت سر شوهرم داد میزنم...

چی شد که انقدر شوهرم از خونه فراری شده...

چی شد که خیلی از حرمت ها بین ما شکسته شده

چی شد که انقدر راحت ما باهم بد صحبت میکنیم....

و در آخر به این نتیجه رسیدم  که خود من عوض شدم که اون هم عوض شد...

امروز شوهرم زنگ زد گفت تا دیروقت کارش طول میکشه و ناهار نمیاد خونه.

من هم دیدم فرصت خوبیه که برم خونه ی مامانم اینا چون خیلی وقت بود نمیتونستم برم.

وقتی میخواستم حرکت کنم شروع کردم به نوشتن یه پیام به شوهرم با این متن:

"سلام من ظهر میرم خونه مامانم اینا."

بعد یه لحظه یادم اومد که قبلنا از این کلاس مهارت های همسرداری که میرفتم،بهمون میگفتن که همیشه هرجایی میخواید برید یه همچین جملاتی به کار ببرید در رابطه با همسرتون،مثلا بگید:

-با اجازت میرم فلان جا

یا

-به نظرت برم فلان جا؟

یا

-اجازه میدی برم فلان جا سرور من؟

یا

-فلانی دعوتم کرده خونشون نظرت چیه؟برم؟

میگفتن هیچوقت فکر نکنید با این جملات مردتون پُررو میشه...

اتفاقاً اون نیاز داره به اینکه شما بهش احساس قدرت بدید و ازش اجازه بگیرید وقتی میخواید جایی برید...

و اینطوری عااااشقتون میشه...😍

من اوایل خیلی رعایت میکردم این موضوعو موقعی که جایی میخواستم برم.

و اتفاقا هرچی هم بیشتر اجازه میگرفتم بیشتر بهم اجازه میداد که هرجا دوست دارم برم...

مثلا اونموقع ها من جمعه ها که شوهرم سر کار بود همش با دوستام میرفتیم کوه و کویر و...

و هییییچوقت مانعم نمیشد

یا خیلی جاهای دیگه که اکثر مردها گیر میدن ولی شوهر من مشکلی نداشت چون خیالشو راحت کرده بودم که پادشاه من تویی..اجازه ی من دستِ توئه...

ولی رفته رفته دیگه انقدر افتادیم تو مشکلات زندگی و بچه داری و...

که متاسفانه این چیزها یادم رفت...

خلاصه اون پیامو پاک کردم و به جاش نوشتم:

"عزیزم حالا که شما تا شب نمیای من و نیکان ظهر بریم یه سر به مامان بابام بزنیم؟"

ولی خیلی برام سخت بود که دستمو بذارم رو دکمه ی "ارسال"..

احساس میکردم اگر اینو براش بفرستم مسخره م میکنه و بهم میگه:از کی تا حالا نظر من برات مهم شده؟؟😏

ولی دلمو زدم به دریا و گفتم: حتی اگر بدترین عکس العمل را هم داشت اشکال نداره;انقدر دوباره اینجوری باهاش حرف میزنم تا عادت کنه!

ولی در نهایت ناباوری دیدم که شوهرم اصلا عکس العمل بدی نداشت و فقط گفت:"باشه برو شب میام دنبالتون"

الآن که این تجربه را نوشتم خونه ی مادرم هستم و منتظرم شوهرم بیاد دنبالمون.

میخوام خیلی تحویلش بکیرم و باهاش با احترام صحبت کنم

مثل اونموقع ها...

وای چقدر دلم تنگ شده واسه اونموقع ها...

خدایا کمکم کن

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  

اره خب احترام احترام میاره مردا مثل بچه هان با سیاست قلقشون دست ادم میاد

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

😞 خوب بودن رابطه به این حرفا نیستا جور دیگس 

عمر من فدات  🎀https://abzarek.ir/service-p/msg/2299297🪷با جنوبی جماعت از خوشتیپ بودن حرف نزن 😎 عامو خوشتیپ بودن تو جنوب ارثیه 🎀 تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرور من؟

پادشاه؟

شيب؟

بام؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

وقتی با شوهرتون میرید یه مغازه ای چیزی خرید میکنید،موقعی که دارید از مغازه میاید بیرون،

حتما ازش #تشکر کنید،

حتی وقتی یه پاکت شیر میخره!

میدونم وظیفشه

ولی خانومِ خوبم

👈واسه کارهایی هم که وظیفشه ازش تشکر کن

حتی با گفتن یه "ممنونم عزیزم"

فرهنگِ تشکر کردن را تو خونتون جا بنداز،

از خودت شروع کن؛

تا برای بقیه الگو بشی...

✅یادت باشه

خیلی از مردها حتی این کارهایی که وظیفشونه را هم انجام نمیدن😐،پس قدر شوهرتو بدون...

✅یادت باشه

شکر نعمت،نعمتت افزون کند...

ایمان دارم که قشنگترین عشق،نگاه مهربان خداوندبه بندگانش است.زندگی رابه اوبسپارومطمئن باش که تاوقتی پشتت به خدا گرم است،تمام هراس های دنیا خنده دار است  
مارال وارد ميشود😎

به توان دو🤦🏼‍♀️

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

من شخصا مخالف یکسره اجازه گرفتن واسه هرکاری ام! داریم باهم زندگی میکنم و منم انسانم و حقوقمون باید برابر باشه! جزو املاک کسی نیستم و هیچوقت حاضرنیستم خودمو تحقیر کنم بااین سبکی که به شماها یاددادن! 

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕