2789

صادق باشید اگر بی لوله یا مشکلاتش جدیه حتما بگید

یکم مودش پایینه و آروم و تو انجام دادن کارها کنده ولی از نظر یادگیری و پیشرفت فعاله مثلا زبان رو مستمر دنبال میکنه،تو دانشگاه همیشه جزو نفرات برتره هر جشنواره یا فرصتی باشه این جزو سه نفر اوله و خیلی مدال و لوح و مقام داره. از کادر درمانه و قراره همیشه شاغل باشه و مشکلی نداره تو مخارج مشارکت کنه،استایل های متنوع داره و در حد کم همیشه میکاپ داره و روتین پوستی و خلاصه به خودش میرسه

اما مشکلاتش اینه که اندامش درشت و زشته (صورت خوشگلی داره) و اینکه بچه نمیخواد، آدم آروم و کند و درونگرایی هم هست که گفتم، تو بحث ارتباط با جنس مخالف هم صفر کیلومتره تا حالا رل نداشته نظرتون چیه؟ همچین دختری رو کسی میپسنده؟

من خودم کادر درمانم اکثر کادر درمان تو سن ازدواج مجردن

کلا نه پسرا ازدواج میکنن نه دخترا

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان هیکل و چاقی خیلی مهمه تو خواستگار پیدا شدن روش کار کن

🎓 دانشجوی حسابداری . 🧵 خیاط و گلدوز. 🎀 طراحی کیفهای روبانی و بافت عروسکهای دستساز. «دنیایی از رنگ و نظم»✨ «Handmade with Love 💖»🌙 درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊

همون اول نگه تو خرجامشارکت میکنم و نکنه ، چون اینکار مشکلات خاص خودشو داره که باید تجربش کنه تا بفهمه

نفر برتر و ایناهم بدردکسی نخورده تاحالا ، واسه لولش خوبه ها ولی خب..

رسیدن بخودش رو ادامه بده

ازلحاظ زشتی هم بنظرم خودش اینطور فکرمیکنه اندام درشت اصلا زشت نیست

صفرکیلومتربودن توی ارتباط باجنس مخالف هم مشکلات خاص خودشو داره، هیچی نمیدونه ، نمیدونه چیکارکنه و چیکارنکنه بهتره که ایناحتما باتجربه بدست میاد، نمیگم باچندنفر دوست باشه ها ولی اینطوری هم واقعانمیشه توخام باشی بعد همه آزمون خطاهارو روی شوهرت انجام بدی

من خودم کادر درمانم اکثر کادر درمان تو سن ازدواج مجردنکلا نه پسرا ازدواج میکنن نه دخترا

دقیقا خواهر منم همینو میگه.چرا اینجوریه واقعا؟؟؟ با اینکه هر دو طرفشون شرایطشون خوبه

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
دقیقا خواهر منم همینو میگه.چرا اینجوریه واقعا؟؟؟ با اینکه هر دو طرفشون شرایطشون خوبه

عزیزم الان کلا ازدواج کم شده

هم پسرا هم دخترا از ازدواج میترسن

از طرفی دخترایی که دستشون تو جیب خودشونه بخاطر مسائل مالی مجبور نیستند به هر ازدواجی تن بدن

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

الان هیکل و چاقی خیلی مهمه تو خواستگار پیدا شدن روش کار کن

چاق نیست عزیزم درشته

یعنی قد بلنده و استخون بندی درشتی داره ولی چاق نیست به نسبت هیکلش خوبه وزنش نه لاغره که بدقواره به نظر بیاد نه چاقه

رو درشتی نمیشه کار کرد اصلا راهی برای تغییرش نیست

با توجه به رتبه و مدال و جشنواره و این حرفا نمیشه گف خواستگار چجوریه. معیار خواستگار و خانوادش خانه داری و اخلاق، اجتماعی بودن دختر، پاک بودنش و چیزهایی از این قبیل هست همچنین آشپزی