2821
2789
عنوان

کیا سگ دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 31 پست
چون هم هزینش زیاد میشه هم سگ نیاز داره هر روز تقریبا راه بره.بره پیاده روی کثیف کاری داره تا حدی و . ...

اره خودمم میترسم ازیناولی دلم ضعفمیره

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مسئولیت خیلی بزرگیه نگهداری حیوان خونگی و فرزند نور بازی تفریح طبیعت ازادی میخاد نه اینکه مدام تو خونه باشه و نهایت روزی یساعت با قلاده بره بچرخه حیوانات رو انسان ها بیچاره کردن خدا نمیبخشه این ظلمو . اگر خونه ویلایی دارین ی چیزی ک همش ازاد باشه ولی حیوون خدارو اسیر چهار دیواری و قلاده کردن ظلمه

تا قبول نکرده نیار مخارج به کنار مسئولیتش سنگینه و اگر همکاری نکنه عذاب میکشیهمسر منم شرط ازدواجش ای ...

قبول نمیکنه ک هیچ میگه بیاری طلاق میگیریم😵💫 سخته؟ هزینه هاش چطوره؟

من از بیرون بردنش با بچه سه ساله و اینکه خونه دستشویی کنه میترسم

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
گناه داره حیوون خدارو اسیر تنهایی خودتون نکنین کلاس برین کتاب بخونین حرفه ای یاد بگیرین چرا حیوانات ...

با بچه ۳ ساله نمیداره ب سختی برا ادامه درسم گذاشته با پول خودم دوره زوج درمانگری ثبت نام کنم

با بچه ۳ ساله نمیداره ب سختی برا ادامه درسم گذاشته با پول خودم دوره زوج درمانگری ثبت نام کنم

وقتی پول نمیده بشما چرا میخواید حیوون خدارو اسیر کنید اونم جایی که مرد خونه راضی نیست حیوانات احساسات دارن اسیر شرایط بدشون نکنید خودتون تو این زندگی حالتون خوب نیست چرا اون حیوونی رو اسیر میکنید تا حالتونو خوب کنه گناه داره

یه عروسک هاپو بخر

نه خرج میخواد

نه دردسر

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

قبول نمیکنه ک هیچ میگه بیاری طلاق میگیریم😵💫 سخته؟ هزینه هاش چطوره؟من از بیرون بردنش با بچه سه ساله ...

واسه من سخت نیست چون عادت داشتم از قبل

هزینه هاشون بالاس

مخصوصا غذا و درمانی هزینه ها وحشتناک بالا رفته

من سه تا سگ دارم دو تا گربه

بچه هم نداریم

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

واسه من سخت نیست چون عادت داشتم از قبل هزینه هاشون بالاس مخصوصا غذا و درمانی هزینه ها وحشتناک بالا ر ...

من یدونه گربه دارم

دوست دارم در آینده سگ هم بگیرم عاشق هردوشونم😍 چقدر خوبه که هردوشو دارید

خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤ فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)