من عاشق سگم؛دلم ضعف میره اما شوهرم قبول نمیکنه،۲ ماهه سرش خونمون دعواس
دلم محبت سگ و وفاشو میخواد
توجه اش رو میخواد
چرا قبول نمیکنه نمیدونم😭😭
از خودش نه محبت میبینم نه توجه
نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
چون هم هزینش زیاد میشه هم سگ نیاز داره هر روز تقریبا راه بره.بره پیاده روی کثیف کاری داره تا حدی و . ...
اره خودمم میترسم ازیناولی دلم ضعفمیره
نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
مسئولیت خیلی بزرگیه نگهداری حیوان خونگی و فرزند نور بازی تفریح طبیعت ازادی میخاد نه اینکه مدام تو خونه باشه و نهایت روزی یساعت با قلاده بره بچرخه حیوانات رو انسان ها بیچاره کردن خدا نمیبخشه این ظلمو . اگر خونه ویلایی دارین ی چیزی ک همش ازاد باشه ولی حیوون خدارو اسیر چهار دیواری و قلاده کردن ظلمه
تا قبول نکرده نیار مخارج به کنار مسئولیتش سنگینه و اگر همکاری نکنه عذاب میکشیهمسر منم شرط ازدواجش ای ...
قبول نمیکنه ک هیچ میگه بیاری طلاق میگیریم😵💫 سخته؟ هزینه هاش چطوره؟
من از بیرون بردنش با بچه سه ساله و اینکه خونه دستشویی کنه میترسم
گناه داره حیوون خدارو اسیر تنهایی خودتون نکنین کلاس برین کتاب بخونین حرفه ای یاد بگیرین چرا حیوانات ...
با بچه ۳ ساله نمیداره ب سختی برا ادامه درسم گذاشته با پول خودم دوره زوج درمانگری ثبت نام کنم
#یه_نصیحت_دوستانه🤔 میدونی رفیق؛حقیقتش اینه که هممون یه روزی پیر میشیم...نه چهرهای که الان داریم برامون میمونه نه این بر و بازو و هیکلی که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایهها از دست بره، دیگه فقط خاطرههایی که باهاشون ساختیم مهمه...👈 اینکه هیکل و قیافه و از همه مهمتر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطههای نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر و از رنگ و رو افتادهمون رو تصور کنیم؛ چی از دست دادیم تو این سالها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...
قبول نمیکنه ک هیچ میگه بیاری طلاق میگیریم😵💫 سخته؟ هزینه هاش چطوره؟من از بیرون بردنش با بچه سه ساله ...
واسه من سخت نیست چون عادت داشتم از قبل
هزینه هاشون بالاس
مخصوصا غذا و درمانی هزینه ها وحشتناک بالا رفته
من سه تا سگ دارم دو تا گربه
بچه هم نداریم
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
واسه من سخت نیست چون عادت داشتم از قبل هزینه هاشون بالاس مخصوصا غذا و درمانی هزینه ها وحشتناک بالا ر ...
من یدونه گربه دارم
دوست دارم در آینده سگ هم بگیرم عاشق هردوشونم😍 چقدر خوبه که هردوشو دارید
خدایا شکرت بالاخره خبری که منتظر بودم گرفتم:) کارما خیلی قشنگه نه؟ با افتخار آریاییم و از نسل کوروش بزرگ❤فمینیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊♀️ این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مذهبی های افراطی/ مدافعین کودک همسری. وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)