2821
2789
عنوان

کیا سگ دارن

341 بازدید | 31 پست

من عاشق سگم؛دلم ضعف میره اما شوهرم قبول نمیکنه،۲ ماهه سرش خونمون دعواس

دلم محبت سگ و وفاشو میخواد

توجه اش رو میخواد

چرا قبول نمیکنه نمیدونم😭😭

از خودش نه محبت میبینم نه توجه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

چون هم هزینش زیاد میشه هم سگ نیاز داره هر روز تقریبا راه بره.بره پیاده روی کثیف کاری داره تا حدی و ....

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا قبول نکرده نیار

مخارج به کنار مسئولیتش سنگینه

و اگر همکاری نکنه عذاب میکشی

همسر منم شرط ازدواجش این بود سگ نیارم . اما من آوردم . ولی خب شرایط زندگی من فرق داره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تواین شرایط باید.... باشی سگ بیاری

😵💫😵💫🫪چی بگم...

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
خیلی خرج میخواد غذا خشک سبزیجات گوشت بدون استخون چکاپ ماهی 50 60 فقط خرجیشه

واقعا؟؟؟ شما سگ دارید ؟