من عاشق سگم؛دلم ضعف میره اما شوهرم قبول نمیکنه،۲ ماهه سرش خونمون دعواس
دلم محبت سگ و وفاشو میخواد
توجه اش رو میخواد
چرا قبول نمیکنه نمیدونم😭😭
از خودش نه محبت میبینم نه توجه
نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسر منم شرط ازدواجش این بود سگ نیارم . اما من آوردم . ولی خب شرایط زندگی من فرق داره
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
خیلی خرج میخواد غذا خشک سبزیجات گوشت بدون استخون چکاپ ماهی 50 60 فقط خرجیشه
واقعا؟؟؟ شما سگ دارید ؟