2821
2789
عنوان

کیا سگ دارن

353 بازدید | 32 پست

من عاشق سگم؛دلم ضعف میره اما شوهرم قبول نمیکنه،۲ ماهه سرش خونمون دعواس

دلم محبت سگ و وفاشو میخواد

توجه اش رو میخواد

چرا قبول نمیکنه نمیدونم😭😭

از خودش نه محبت میبینم نه توجه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍

چون هم هزینش زیاد میشه هم سگ نیاز داره هر روز تقریبا راه بره.بره پیاده روی کثیف کاری داره تا حدی و ....

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا قبول نکرده نیار

مخارج به کنار مسئولیتش سنگینه

و اگر همکاری نکنه عذاب میکشی

همسر منم شرط ازدواجش این بود سگ نیارم . اما من آوردم . ولی خب شرایط زندگی من فرق داره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

تواین شرایط باید.... باشی سگ بیاری

😵💫😵💫🫪چی بگم...

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
خیلی خرج میخواد غذا خشک سبزیجات گوشت بدون استخون چکاپ ماهی 50 60 فقط خرجیشه

واقعا؟؟؟ شما سگ دارید ؟