2789
عنوان

اگه خانواده شوهرتون (برادر شوهرا و مادر و پدرش)

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 72 پست
پدر و مادرش ایراد نداره خواهر برادر و جاری که اصلا و ابدا

پدر و مادری ک سو استفاده کنن چی؟

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

پدر و مادرش ایراد نداره خواهر برادر و جاری که اصلا و ابدا

زایمان کردم مادرش بعد سه ماه اومد

شوهرم عمل کرد نیومد نیم ساعت بشینه فقط ی بار رفت بیمارستان

یکی از عزیزانم چندین ساله بیماره و هم خودش اذیت میشه هم ما لطفا اگه حوصله داشتین دعا کنید و صلوات بفرستید یا خوب خوب شه و زندگی ش رو براه و مثل بقیه عادی شه یا بمیره،انشالله شمام هر دعایی داری ن مستجاب بشه (الهی آمین)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

و اینکه مادرش با برادراش زندگی میکنه البته برادراش خونه مادرشن

اگر برادراش مجردن و سالم خب تا زمانی که تو اون خونه هستن باید کار کنن زندگی رو بچرخونن امل مسئله اینجاست همونقدر که من میگم پول خودمه میخوام خرج مادرم کنم همسرم میتونه بگه . مگر اینکه هیچ کدوم همچین حقی به همدیگه ندیم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب مجردم ولی شوهرت اگه برادر هاشو دوست داره چرا میزاره فقیر بمونن؟؟ کمک شون کنه کار داشته باشن اونا ...

کاری نیستن عزیزم ،،گوش نمیدن ب حرفش

شما فکر کنم خسیسی زورت میاد من یه زنداداشم مثل شماس عروسی من حتی به پدر مادرم کادو ندادن ولی عروسی داداش خودش چند روز پیش بود ۲۰میلیون خرج کرد آدم تنگ نظر تا ابد تنگ نظر میمونه

شما الان دوست داری ما همه بگیم وااای نه دیگه کمک نکنید

درصورتی که میگی همیشه کمک نمیکنید گاهی بهشون لطف میکنید دستتون درد نکنه خوب.

اما از من به تو نصحیت یا ندید اگه میخوای اینقد پیش خودت بزرگش کنی وااای دارن سواستفاده میکنن چون هم ارزش کارت میاد پایین هم همش مثل خوره مغزت میخوره.

یا اگه میدی واقعا فقط برای رضای خدا بده و بعد ببین برکتش چند برابر میشه.

شما فکر کنم خسیسی زورت میاد من یه زنداداشم مثل شماس عروسی من حتی به پدر مادرم کادو ندادن ولی عروسی د ...

علاوه بر این همه داستانو هم تت یف نمیکنه. مثلا نمیگه شوهرش در زمان حیات پدرش سهمالارثشو گرفته ولی بقیه نگرفتن.

من فرزندی ندارم، اما تمامی کودکان دنیا فرزندان منند. من یک آتنا_آرتمیس هستم؛ اگر شما به‌لحاظ آرکی‌تایپ شخصیتی، هِرا (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور شوهر در زندگی) یا دیمیتر (تعریف هویت و احساس خوشبختی مبتنی‌بر حضور فرزند) هستید، نکوهشم نکنید‌. به من توصیه به فرزندآوری و همسرداری نکنید. ما با هم متفاوتیم! آرتمیس‌ها، مستقل، عدالت‌خواه، جسور، قاطع و جدی هستند. برای آرتمیس «در خانه‌ ماندن» و ملکه‌ی خانه بودن، یک رنج ابدی‌ست. آتناها، هدف‌مند، بابرنامه، منطقی، جاه‌طلب و مدیر هستند. برای آتنا، حاشیه و حسادت‌های زنانه خسته‌کننده‌ست

ببین اگر همسرم وضع خوبی داشته باشه و من مجبور نباشم همش قناعت کنم آره می زاشتم کمک کنه .

اگر مجبور به قناعت هم می بودم درحدی که زندگی ما بگذره عیبی نداشت به پدر مادرش پول بده اما دیگه برادر ها نه به هیچ وجه

علاوه بر این همه داستانو هم تت یف نمیکنه. مثلا نمیگه شوهرش در زمان حیات پدرش سهمالارثشو گرفته ولی بق ...

آر تو نی نی سایت همه یه جور داستان رو تعریف میکنن که همه پشت اونا رو بگیرن هچکس با صداقت تایپیک نمیزنه