2789
عنوان

شما هنوزم پیش تراپیست میرید ایا

90 بازدید | 16 پست

افزایش قیمت دادن جلسه ای ۱ تومن قبلا کمتر بود واقعا حس میکنم گرونه شما چه میکنید

چندین ماه باهاش حرف میزنم ولی میخوام قطع کنم

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله میرم

دیدی وقتی شمع روشن میکنی، دستاتو دورش میگیری که باد خاموشش نکنه؟ یه ذره امید ته دلم مونده، با دستای لرزون نگه اش داشتم، چون اگه اون خاموش بشه، منم دیگه خاموش میشم. Reminder:‏به هزار و یک دلیل دیگه آدم های سابق نیستیم و هیچ وقت هم نمیشیم.

اعتقادی ب تراپیست ندارم

نمیگم عالی هستن ولی ت برئه هایی از زمان نیازه

دلآ نفسم هستم ....آقایون درخواست ندن خودتون رو پاره همکنید تایید نمیکنم به نی نی یار اسکرین میفرستم...

قبلا میرفتم تاثیر نداشت برای من

قرص جواب داد

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

تراپیست من چت جی بی تیه😂

اون خوبه ولی انسان یه چی دیگست

چند میدین آیا و ماهی چند جلسه

هفته ای یک جلسه

جلسه ای 1/200

دیدی وقتی شمع روشن میکنی، دستاتو دورش میگیری که باد خاموشش نکنه؟ یه ذره امید ته دلم مونده، با دستای لرزون نگه اش داشتم، چون اگه اون خاموش بشه، منم دیگه خاموش میشم. Reminder:‏به هزار و یک دلیل دیگه آدم های سابق نیستیم و هیچ وقت هم نمیشیم.

به نظرم تراپی رو نصفه ولنکنمن قبلا هفتهای یه جلسه میرفتم،ازخرج های دیگه میزدم که برم پیش مشاورمالان ...

امروز گفتم هزینش زیاده میگه قسطی میکنم هی میخوام قطع کنم نمیذاره

اره واقعا بعضی وقتها واقعا دلم میخواد با یه ادم واقعی و زنده حرف بزنم

امروز بهش گفتک فکر خودکشی کردم میگه ادامه دار شه بابد مرجوع کنم روانپزشک اونم بیمارستان فلان گفتم بسهههه فکرش بود حالم و آدم میاد ت ذهنشون..