2821
2789
عنوان

دخالت مادر

1 بازدید | 7 پست

من تک دخترم کلا دختر خیلی کم داریم توی طایفه. مامان منم آبجی نداره و چنتا داداش داره این شده که خیلی بهمدیگه وابسته ایم و بیشتر رابطمون دوستیه تا مادر دختری. البته که یکسری چیز هارو هرگز نمیتونم بهش بگم. گذشته از اون مامانم خیلی سعی میکنه از رابطه من و نامزدم سر در بیاره

از چت هامون صحبتامون گاها متوجه شدم گوش میده تماس تلفنی هامونو. عکس هامونو ریز به ریز نگاه میکنه. خودمم گاهی ذوق میکنم نشونش میدم بعدا چماق میشه تو سر خودم . چجوری مدیریت کنم این مسئله رو

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

باید یاد بگیری تو اوج صمیمیت و نزدیک بودن حد و تعادل و حفظ کنی.. کار خاصی لازم نیست ولی سعی کن تودار باشی

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

کم کم مرز بذار بپیچون حرف تو حرف بیاربگو خوشم نمیاد

کردم اینکار رو میگه من مادرتم و ناراحت میشه 🤦🏻♀️

اینم بگم که خیلیی صمیمی شده با نامزدم

کاربری قبلی متعلق به بنده نیست. هرگز برای عاشق شدن دنبال باران و بابونه نباش ! گاهی در انتهای خارهای يک کاکتوس ، به غنچهای میرسی که زندگي ات را روشن میکند❤

کردم اینکار رو میگه من مادرتم و ناراحت میشه 🤦🏻♀️اینم بگم که خیلیی صمیمی شده با نامزدم

به نظرم جالب نیست سعی کن مرز بذاری یا از یه مشاوری چیزی کمک بگیری یا مثلا میری بیرون بیای یه خلاصه واسش بگی بگی خبرا همین بود گوشیت رو هم که صددرصد قایم کن و هیچی بهش نشون نده