2821
2789
عنوان

قد ۱۶۰ کوتاهه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 7866 بازدید | 74 پست
نظر شخصیمو گفتم نظر خودم نظر من

میدونم عزیزم اما میگم توی تاپیکای اینطوری یکم با ملایم تر نظرمونو بگیم 

چون روی اعتماد بنفس طرف مقابل اثر داره 

واقعا فرق میکنه بگیم خیلی بده 

یا بگیم نه خوبهه اما من قدبلند بیشتردوست دارم 

یجوری که تو ذوق طرف نخوره حداقل

امیدوارم منظورم رو متوجه شی 

موفق باشی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
میدونم عزیزم اما میگم توی تاپیکای اینطوری یکم با ملایم تر نظرمونو بگیم  چون روی اعتماد بنفس طر ...

متوجه شدم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونم عزیزم اما میگم توی تاپیکای اینطوری یکم با ملایم تر نظرمونو بگیم چون روی اعتماد بنفس طرف مقابل ...

واقعا خیلی حق گفتی ... 

من خودمم الان قدم ۱۶۰ میام اینجا کامنتا رو میخونم واقعا میخوره تو ذوقم آخه خیلی بدم میاد قد کوتاه باشم 

یا اینکه چند وقت پیش اومدم توی نی نی سایت در باره اسم نگار گفته بودن ( اسمم نگاره ) 

بعضی ها گفته بودن که اسم نگار خیلی قدیمیه و فلانه و بهمانه واقعا همون اعتماد به نفسی که نداشتم رو هم از دست دادم😂😂😂😢

من ۱۵۸ ام کامنتا رو میبینم دپرس میشم🤣

وای امروز چندتا امضای اینجوری دیدممممم😐😂😂😂

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

احتمالا قد نی نی سایتی ها رو دیدی گرخیدی برای خانم متوسطه اکثر لباسا برای این قد مناسبه من ۱۶۴ هستم ...

چه عجیب ولی من هر جا میرم خیلی قد بلند میبینم با اینکه خودمم قد بلند محسوب میشم

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

واقعا خیلی حق گفتی ... من خودمم الان قدم ۱۶۰ میام اینجا کامنتا رو میخونم واقعا میخوره تو ذوقم آخه خی ...

نگار واقعا اسم قشنگیه😐

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست سه تا دوسته🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥